Kronologisk arkiv for januar, 2003

  Tok krigen i egne hender

  Var det dette spillet som fikk Helleland til å glemme at han faktisk var på jobb?Trond Helleland fra Høyre var ikke forberedt på NRKs bakholdsangrep mens han plaffet ned roboter fra Stortingssalen. Utfallet ble trusler om «Reset highscore» fra stortingspresident Jørgen Kosmo. – Vi LEKER ikke krig her, er Kosmos kommentar.

  [LES MER]

  Flattr this!


  UP i Egersund med nye takter

  Slik tenker UP i Egersund seg den nye I en fartskontroll på Krossmoen i Egersund (eller Rallycross-moen, som den sannsynligvis ikke heter på folkemunne) ble hver 10. bilist tatt for råkjøring. Dette har fått det lokale lensmannskontoret til å tenke nytt i kampen for trafikksikkerhet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Gøy med ord

  Foto: Finn navnet til neste amerikanske militæroperasjon og vinn en tur til Guatemala!Ville du ha blitt utsatt for knallharde «Intense Look», ydmyke «Praying Mantis» eller den heftige «Garden Plot»? De er alle navn på amerikanske millitære operasjoner – er det rart at det er mange av dem?

  [LES MER]

  Flattr this!


  Sportslig oppførsel i Afghanistan

  Dersom denne mannen er en terrorist, er det beste han kan håpe på å bli skutt med norske kuler.De første 100% Godt Norsk-bombene er nå sluppet over fjellene (og noen mennesker) i Afghanistan. For første gang siden annen verdenskrig har Norge bombet militære mål. Våre beste menn er i sving.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Døgnåpent bibliotek – NÅ!

  Visjoner er de maktesløses siste trøst...Det står dårlig til med en rekke ting i dagens Norge. Og bra til med andre ting, men det er det ikke så morsomt å snakke om. Vagbladet drister seg frampå med en samlende visjon for massene.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hodene ruller i NRK

  Foto: Den tyggeklare karen til venstre i bilde ble tatt av TV-skjermen fordi han hadde for sterke meninger om tenner (eller rett og slett bare for sterke tenner).NRK-ledelsen bestemte igår at Petter Nome ikke har noe på skjermen å gjøre etter sitt utspill der han mener USA bør finne på noe annet enn å angripe stater bare fordi de kan. Flere i statskanalen kan måtte komme til å gå.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Elvis Aaron Presley – mannen og myten

  Vår Elvis-redaksjon har kommet opp med en lang artikkel om Kongen.Den 8. januar 1935 skjedde det noe som nok har påvirket livet til flest mennesker dette hundreåret. I småbyen Tupelo, Mississippi, blir det født et tvillingpar. Jesse Garon er død allerede ved fødselen, men broren skal senere vise seg å forandre verden. Broren blir døpt Elvis Aaron Presley.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Profesjonell fyllekjører tatt for fotballspilling

  Foto: Fungus McAnus rett før han kjørte hjem.Gårsdagen ble en pinlig affære for den profesjonelle skotske fyllekjøreren Fungus McAnus. Sent i går ettermiddag ble han tatt på fersken mens han spilte fotball på løkka.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Kjent som faen

  Mulla Krekars navn sirkulerer for tiden høyt oppe på listene over hvem det lønner seg å bli sett sammen med i dagens kjendis-Norge. Vagbladets minst betrodde medarbeider Finn-Elvis har, til ergrelse for oss selv og alle våre lesere, vært ute i felten igjen.

  [LES MER]

  Flattr this!