Kronologisk arkiv for mars, 2003

  Keith Richards ute på grunn av podagra

  En ganske fin tegning fra en konsert The Rolling Stones holdt på et gamlehjem utenfor London, der de prøvde å spille seg til noen sengeplasser.The Rolling Stones, verdens største nålevende rock’n’roll-orkester, har inntil videre utsatt innspillingen av sitt nye album «Bridges to Parkinson». Årsaken skal etter det Vagbladet erfarer være at gitarist Keith Richards har pådratt seg et alvorlig tilfelle av portvinstå.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Tungt å være Hollywood-stjerne

  Forsvarsminister Donald Rumsfeld ankom Oscar-utdelingen i dette staselige doningen. På kjøretøyet skal storfolk kjennes!Mens enkelte deler av verden er på full fart av hengslene, er Hollywood-stjernene opptatt av å posisjonere seg best mulig i forhold til karrieren sin. Finn-Elvis har sendt oss denne reportasjen fra en rød løper et sted i USA.

  [LES MER]

  Flattr this!


  La Norge stå på egne ben!

  Foto: Willi Ehrenreich poserer ved siden av bilen sin, som han hevder å operere uanstrengt.– Jeg ser helst at kvinner får stemmerett med en gang. Noen annet ville være skammelig, sier den 104 år gamle Willi Ehrenreich til Vagbladet idet han kjører bilen sin gjennom hekken og halvveis opp i en sandkasse. Etter mye om og men får vi forklart ham at vi holder til i 3. etasje.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Lei av å være nest best

  Jeg gikk en tur på stien, og hørte skogens ro. Da hørte jeg fra lien, en nordmann sa ko-ko.Det var en usedvanlig sutrete typisk vanlig nordmann som dumpet inn i Vagbladets redaksjonslokaler sent i går kveld. – Nå er jeg dritlei av at Norge ikke er best i alt! sa han med svømmende øyne mens han spiste en pølse med rekesalat og hjemmebrent.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Fort gjort å glemme…

  Et litt gammelt bilde av orkesteret A-ha, her ved Magne Det var ingen til stede for å ønske tidligere fredsprisvinner og utenriksminister i Øst-Timor Josè Ramos-Horta velkommen på Gardermoen. Takket være blant andre popidolet Morten Harket ble Ramos-Horta overtalt til å ikke reise hjem med første fly. Vagbladet presenterer ‘The Ramos-Horta lonesome blues’

  [LES MER]

  Flattr this!


  Spesialutsalg for «valutaleketøy»

  Disse jentene kan vente seg et moderat lønnsoppgjør i år.Nå er den her – butikken for nordmenn som sitter i kvellinga og koser seg med tellinga. Det er ukjente norske supergründere som står bak nyskapningen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi blir lykkelige i 2004!

  Hvis alle nordmenn bare så slik ut, ville alt være enklere.Etter at kampanjen for røykfrie sykehus i 2004 forventes å bli en kjempesuksess (eh…), og at vedtaket om røykfrie utesteder i 2004 har fått mange interne skulderklapp blant helseidiotene i regjeringen, følger idretten nå opp.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Funn av våpeninspektører gjort i Irak

  Denne karen oppgis som kilde for de sensasjonelle nyhetene.MTB melder at det er gjort betydelige funn av våpeninspektører i Irak. Funnene strekker seg over hele landet, og i tillegg spekuleres det i om FN er involvert i utplasseringen av disse.

  [LES MER]

  Flattr this!