Kronologisk arkiv for april, 2003

  En desperat VG-journalists bekjennelser

  Foto: Morten Harket om 15 år. Mistenkelig lik Kenny Rogers.Pokker…Nå er det sikkert fullt av folk nede på Aker brygge, og her sitter jeg på et støvete kontor med EN sak igjen å skrive i dag. Kanskje jeg skal ringe Morten Harket?

  [LES MER]

  Flattr this!


  Historieløshet avler vold

  Politiet i den lille spanske landsbyen Alcaucín fikk fredag formiddag beskjed om at en rekke lokale historieløse kristne prøvde å «dramatisere» Jesu lidelse på forskjellige måter. 13 ble hardt skadd under forsøket.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Sponheim arrestert på Svinesund

  Foto: Arkivfoto av tidligere beslaglagt gjenstandReggae-bassist og praktiserende narkotikamisbruker Lar Sponheim (nei, ikke DEN Sponheimen) ble i går formiddag stoppet på grensa til Sverige, etter at politiet hadde mottatt et anonymt tips fra en person som kalte seg Kristi Nalvorsen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Er du stygg? Snakk med oss om å bli pen!

  Nordea trainee Dollar Buck i et menneskelig øyeblikkNordea er en nyskapende og spennende arbeidsgiver, som setter sin ære i å ligge et hestehode foran de andre hva angår likestilling og toleranse. Tror du dette bør du lese videre.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Dagbladet: Ting tar tid

  Dagbladets annonseselger på studietur til Praha tidligere i høst.Vår høye beskytter Dagbladet har etter et halvt år fortsatt ikke klart å fjerne annonser for rumpe, pikk og «massasje» fra sidene sine. Vagbladet har full forståelse for dette, og forbereder seg på å støtte avisa i en eventuell rettssak.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hansvoll til AETAT?

  Foto: Denne bikkja er lei av at alle bjeffer.Den smått legendariske slåsskjempen Thomas Hansvoll er ikke fremmed for tanken om å bli karriereveileder i Aetat, etter at han nå legger boksehanskene på hylla fordi han er «lei skurker og gangstere».

  [LES MER]

  Flattr this!