Kronologisk arkiv for mai, 2003

  Erik Bakke ble årets Siv Jensen

  Hvem er hvem i kjendis-Norge?Det oppsto fullt kaos i redaksjonen i det øyeblikket det ble kjent at Åsne Seierstad ble årets Peer Gynt. I samme øyeblikk ramlet navnekartoteket vårt ned fra skrivebordet, og det oppsto helt spontant en rekke andre utmerkelser.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bush erklærer krig mot stater

  Kart over USAI kjølvannet av Amnesty Internationals årsrapport som viser at stater fortsatt er langt farligere enn terrorister, har president George Bush nå lansert «Krigen mot stater 2003» – en plan som foreløpig har dekknavnet «Operation Ridiculous Operation Name»

  [LES MER]

  Flattr this!


  Al-Qaida nevnte Åmli?

  Hvor smeller det? Der, kanskje? Eller der? Hva med DER?Det er nå tilløp til panikk i gatene i det lille tettstedet Åmli i Aust-Agder, etter at ryktene begynte å gå om at en mann med skjegg hadde sagt at han skulle «bombe stedet tilbake til steinalderen» på noe som visstnok KAN ha vært et opptak fra en fest i Al-Qaidas regi.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Kremen av norsk ungdom

  Kanskje russen burde ha festene sine her?– Øy! Nå erre på tide at vi *hikk* russen får lov til å være meå bestemme og sånn. Vi er lissom vos… voksne mennesker da, fremtidens ledere muhahahaha. *RAAAAAP*

  [LES MER]

  Flattr this!


  Ny rapport: – Her kjøpte David ølet!

  Ye olde trip to where David bought his beerEn ny forskningsrapport utarbeidet på oppdrag fra teamet bak kortfilmen «Ringnes’ herre: To tappetårn» avslører hvor David i sin tid faktisk kjøpte ølet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Nordlending vil arrangere fotball-VM

  Styresmaktene leter etter et nytt pengeslukGrepet av den plutselige entusiasmen rundt Tromsøs søknad om å få arrangere vinter-OL i 2014, bestemte Mattis Kristoffersen fra Karasjok seg for, på vegne av sin sønn, å søke om å arrangere VM i fotball i 2022. Selv tviler han sterkt på at han får med seg mesterskapet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Prisdryss i Vagbladet

  Vår tids eliksirUlikt Dagbladet, som feirer seg selv og alle prisene sine over en helside i dag, er vi i Vagbladet tvunget til å dele ut prisene til oss selv. Inspirert av Jan Simonens forslag om å gi Bush og Blair fredsprisen, lanserer vi her noen andre hete priskandidater.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Banditter beklager dårlig informasjon

  Vennligst betal strømregningen. Vi driter i hva du mener.Pressetalsmann for Norske Ransmenn og Svindlere (NRS) Eduardo Smith and Wesson sier at informasjonen til publikum i forbindelse med væpnede ran har vært for dårlig. I likhet med kraftselskapene tar de nå selvkritikk.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Christina Aguilera ny NATO-sjef?

  Barbie - hittil ikke foreslått som kandidatEtter det Vagbladet erfarer, er ikke forsvarsminister Kristin Kan Spre Vold lenger like aktuell til stillingen som ny generalsekretær i NATO. Nå er det mørkt hår som er populært, sier generalene.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Alle vil forby, men ingen gjør det

  Nordmenns forhold til individets frihetUndersøkelser viser at nordmenn synes alt for mye er lov i dette landet. Arve- og multiplikasjonsminister Ola Nordmann har derfor opprettet et nytt forbudsdepartement.

  [LES MER]

  Flattr this!