Kronologisk arkiv for juni, 2003

  Hurra, vi trenger ikke kultur lenger!

  Kanskje denne kan gjøre deg til rockestjerne?I avisen som flere hundre tusen idioter daglig er med på å gjøre til Norges største, avsløres det i dag hvordan DU snart kan lage DINE EGNE Matrix-filmer. Vi tar en titt på noen andre kjekke oppfinnelser.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Terrorist kapret fugl

  Foto: Hegren fortrakk ikke en mine under hele fotoseansenEn mann i 30-årene av utenlandsk opprinnelse kapret i går kveld en fugl, nærmere bestemt en hegre, i nærheten av Gardermoen. Hegren var fullastet med mat og skulle til Tenerife. Mannen ble pågrepet tre sekunder senere.

  [LES MER]

  Flattr this!


  EU-oppslutning større blant statistikere

  Bryr statistikerne seg egentlig om hva DENNE karen synes om EU?En uhøytidelig måling utført av Vagbladet på oppdrag fra…eh, glem det. Vel, i hvertfall er det ting som tyder på at de som jobber med meningsmålinger nå er mer positivt innstilt til EU.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Høybråten: – Menn bør sitte når de tisser

  Helseministerens første, refuserte utkast til røykeromHelseminister Dagfinn Høybråten har etter onsdagens vellykkede utspill om røyking på film brukt dagen i dag på å klekke ut nye reformer. – Med min og Guds hjelp (i den rekkefølgen) skal Norge nå bli et skikkelig land, lover han.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hver tredje VG-sak er intetsigende

  Hun kan bli din... På tredje forsøk. Eller blir hun din hver tredje dag?Etter at VG i dag skrev at hver tredje nordmann kommer til å bli forelsket i sommer, har utestedene opplevd enorm pågang av grupper på 3 gutter som insisterer på å bli sluppet inn samtidig.

  [LES MER]

  Flattr this!