Kronologisk arkiv for september, 2003

  MP3-delere brent på bålet i Chicago

  Kjapp fremstilling av det herskende verdensidealDen amerikanske platebransjens krysning av Arnold Schwarzenegger og Don Quijote, RIAA, foretok i går kveld en diskret henrettelse av 230 ungdommer i alderen 11-15 år, «for å statuere et eksempel».

  [LES MER]

  Flattr this!


  Stopper israelsk bosetting på Løvebakken

  Foto: Israelske nybyggere samler seg utenfor den nye moskeen i Bjørvika.Etter at den israelske ambassaden fikk ja på sin søknad om å bygge et tre meter høyt gjerde rundt ambassadebygningen i Parkveien, har israelske nybyggere nå spredd seg nedover Karl Johan. Kjell Mangler Bondevett er opptatt i New York.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Brynjar Meling med talkshow på TV3

  Kommer temmelig sikkert til en TV-skjerm nær degKjendisadvokaten Brynjar Meling tar nå steget helt ut og får sitt eget talkshow på TV3. – Da slipper jeg å delta i nyhetene mange ganger per dag, og kan heller uttale meg i ett enkelt program som skal gå tre ganger i uken, sier Meling midt oppe i blitzflommen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Saksøker 8 av 9 greske muser

  Foto: Fem sekunder etterpå ble han saksøkt for å ha lastet ned musikken i spilledåsen sin ulovlig.Den internasjonale platebransjen kunngjorde i går at de nå går til søksmål mot 8 av de 9 musene i den greske mytologien. – Vi nøyer oss ikke med 50 cent, sier de pengesterke menn til Vagbladet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hvorhen du går i li og Fjell

  Konsernsjefen smilte bredt da han fikk fornyet tillit fra styretOlav Fjell fortsetter som konsernsjef i Statoil. – Vi er ganske sikre på at han er en temmelig dårlig konsernsjef, men pussig nok gikk prisen på aksjene våre opp i dag, så da tør vi ikke annet enn å la ham bli sittende, uttaler styret i en stresslessmelding.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Med Gud og vafler mot dataspill

  Ministeren ankommer et tildelingsmøteKirke- og kirkeminister Valgerd Svarstad Haugland har våpnene klare mot det som innad i KrF oppfattes som Belsebubs komme og slutten på det sunne, kristne, norske kristne samfunnet: Dataspill. – Med oppbyggelig visesang, naive tegnefilmer og himmelblå skylapper skal vi få dagens ungdom på rett kjøl igjen!

  [LES MER]

  Flattr this!


  Fotballagenter sprer glede

  Foto: Redningen for norsk fotball?En rekke norske fotballagenter har nå bestemt seg for å adoptere Forsvarets metoder for kjøp og salg. Dette kan være en gullfugl for Ramfjord UIL, uttaler trendanalytiker Fine Briller.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Ford Fiesta innbyr til sodomi

  Foto: Er det dette som fører til kreft?Dette uttalte en malaysisk fabrikkansatt til Vagbladet. Dyrevernere og andre vernede raser nå mot alle og enhver, mens Kåre Valebrokk vurderer å sende grove pornofilmer rett før Dagsrevyen for «å utfordre grenser» som han kaller det.

  [LES MER]

  Flattr this!