Kronologisk arkiv for oktober, 2003

  Finn-Erik Vinje: FAEN

  Finn-Erik Vinje stopper statsminister Bondevik fra å bruke et ord på en grammatisk ukorrekt måte.Språkprofessor Finn-Erik Vinje ble i går kveld stoppet i tollen på Gardermoen med 400 gram særdeles sterk språkbruk i kofferten. – Bannskapen var til eget bruk, for helvete, sier Vinje i en kommentar.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Plyndrer og voldtar i ny TV-serie

  Reidun (78) viser hva hun mener om den nye TV-serienTeamet bak den hysterisk morsomme «Berserk»-serien på NRK har nå fått klarsignal til en ny runde med programmer. Denne gangen skal de, etter å ha inntatt betraktelige mengder fluesopp, plyndre og voldta langs kysten nedover i Europa.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Politimenn blir helt andre ting

  Foto: Tidsfordriv på lunsjrommet i trafikketaten for tiden.Etter at parkeringsvaktene i Oslo kommune nå har blitt overlatt ansvaret med å pågripe folk som kaster søppel eller ikke måker snø foran huset sitt, vurderer politiet å sette inn de frigjorte ressursene på andre områder.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bygde privat bro over bomstasjon

  Nærbilde av hatten Knickersen bruker når han tar ansvar, den såkalte Kommunepolitikeren Willy Knickersen ble i går tatt på fersken mens han var i ferd med å bygge sin egen bro over bomstasjonen inn til Trondheim sentrum. Broen var komplett med gule striper, nylagt asfalt og en bom med hengelås som bare Knickersen hadde nøkkel til.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Tiedemanns tobakk: – First we take Manhattan

  Den enes død kombinert med den andres aksjemajoritet i et visst selskap gir smør på brødet og vel så det.Etter at Tiedemanns tobakk krevde 9.1 millioner i saksomkostninger fra enken etter Robert Lund, har de nå fått blod på alle tennene. I morgen starter saken mot benskjøre og glutenallergiske Reidun (78).

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi sparer skatt på å hjelpe hverandre

  Foto: I andre land, hvor bytteringene er velutviklede, tilbyr de sine innbyggere blant annet denne tjenesten.Sjelden har gleden vært så stor i kongeriket som da Dagbladet kunne avsløre at man faktisk sparer PENGER på å gi hverandre en hjelpende hånd. Over hele landet har folk nå blitt direkte hyggelige mot hverandre etter at de oppdaget skattefordelene som følger med.

  [LES MER]

  Flattr this!