Kronologisk arkiv for november, 2003

  Hele skolebudsjettet ble på 75 øre

  Eksempel på skole som må vente enda noen år på å bli pusset opp.En meget beklagelig tastefeil som ikke ble oppdaget i tide, fører til at landets skoler neste år må klare seg med 75 øre på deling. – Vi er vant til harde kutt, så dette skal nok gå bra, sier Helga Hjetland i Utdanningsforbundet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Verdens børser faller

  Også børsen i Pisa har vært plaget av vår utsendte (bildet er noe tuklet med)Etter en turbulent dag i markedet, ble det klart at alle verdens børser har falt med gjennomsnittlig 3,5 centimeter. Verst gikk det utover ryktebørsen i Rotterdam, som er ned hele 15 centimeter, og hvor vannet nå fosser inn i alle datmaskinene.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Måtte skjenke beskjeden thailender

  Der det er rødt har'em bra damer. Gult er billig sprit, og grønt er utlandet hæ hæ hæ!En gruppe joviale og utadvendte nordmenn på vei hjem fra ferie i Thailand så seg i går nødt til å tvinge en utlending til å drikke fire flasker ren sprit for å få ham i godt humør. Landbruksminister Lars Sponheim er ikke helt fornøyd.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Religion blir salgsvare

  Anonyme kilder sier at disse kjeksene snart blir å få kjøpt på REMAEtter at muslimenes egen Cola nå har inntatt butikkene, er en rekke nye religionsrettede produkter på trappene. Blant disse finner vi Budda-burgeren, programvareselskapet Hindisoft og regjeringens forslag til nye Kristen-koteletter.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Justin Timberlake ga 20 kroner til Redd Barna

  Hvis denne hadde vært av gull, hadde den hett Justin Timberlake, og vi ville ha danset rundt den. Banna bein.MTV awards i Edinburgh fikk et helt nytt humanistisk perspektiv da Justin Timberlake, mest kjent for å være…kjent, slapp 20 kroner på en bøsse på vei inn på toalettet for å pudre nesen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Victor Norman: Trio som swinger

  Å klunke litt etter arbeidstid er en lang tradisjon i regjeringen. Her ser vi tidligere statsminister Jan P. Syses private orgel, som han riktignok finansierte selv ved børshandel.Salen var pakket til bristepunktet da arve- og restaurasjonsminister Victor «typisk norsk å være» Nordmann holdt en av sine meget sjeldne jazzkonserter i kjelleren under et parkeringshus i Trondheim onsdag. Kun enkelte av de som ikke hadde fått billett på statens regning slapp inn.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Total Carew-formørkelse

  Foto: Slik så det ut da månen kom i veien for frontlyktene på Ferrarien til David Beckham tidligere i årEt interessant fenomen vil vise seg i neste uke, ifølge fotballastronom Egil «Brillo» Stardust ved Norsk Institutt for Baller og Planeter. Månen vil nemlig komme mellom John Carews og hans enorme gullsmykker, slik at Carew blir totalt usynlig på våre breddegrader.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Mikkel Rev skrev et brev

  Kommunikasjonsapparatet rundt John Carew under en fredelig ettermiddagstur på FlodenDet oppsto hektisk aktivitet i Norges Fotballforbund i formiddag, da en telefaks tikket inn fra hele Norges fotballagent Per A. Flod, med rykter om at Mikkel Rev kunne være identisk med en stadig mer mystisk John Carew.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Ivar Hoff synes sex er feigt

  TV2 under en bedriftskamp i fotball tidligere i årEkspertleppeslengeren med middels inntekt Ivar Hoff ble lørdag observert utenfor fødeavdelingen på St. Olav hospital, der han ved hjelp av et TV-apparat og diverse supporterutstyr forsøkte å verve nybakte fedre til tippekamp med øl og potetgull. Det gikk dårlig.

  [LES MER]

  Flattr this!