Kronologisk arkiv for desember, 2003

  Bomber har ikke skylda allikevel

  Her er det mye menneskelig svikt på én gang.Forsvaret har, oppsiktsvekkende nok, konkludert med at bombingen av Dovrefjell i midten av november der 3 intetanende personer nesten ble blåst i filler skyldes menneskelig svikt. – En seier for moderne teknologi, uttaler Kalle Krutt ved Kongsberg våpenfabrikk.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Mann(44) gikk tom for penger

  Foto: Julehandelen brer om seg, også i utviklingsland.Det oppsto tilløp til panikk i et av landets største kjøpesentra i ettermiddag, da en familiefar fra Buskerud gikk tom for penger idet han var i ferd med å kjøpe sin trettisjuende julerelaterte ting for dagen. Heldigvis slapp han å spise kjedelige grønnsaker til middag.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vil ha oljeboring i Slottsparken

  Det er typisk norsk å...eh, glem det.De største oljeselskapene har i et frokostmøte i dag kommet til at de tjener alt for lite penger. Løsningen på problemet? Å tjene mer penger, selvfølgelig, heter det i en pressemelding vi ikke gadd å lese.

  [LES MER]

  Flattr this!


  NSB skylder på Knutsen og Ludvigsen

  Gjør de livet surt for NSB?Etter å ha nestenkollidert tre ganger på under ett døgn, sendte NSB i går ut en pressemelding der de beskylder Knutsen og Ludvigsen for at sikten er så vanskelig inne i Lieråstunnelen.

  [LES MER]

  Flattr this!