Kronologisk arkiv for januar, 2004

  Vil forby vekkerklokker

  Foto: Men dette er fortsatt lov.Barne- og familieminister Laila Dåvøy kan ha truffet midt i blinken da hun våknet i går og bestemte seg for å forby vekkerklokker. Politikere Vagbladet har snakket med hyller en visjonær og en statskvinne, og er bitre fordi ingen av dem har tenkt på det før.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Calisto Tanzi har det fint, han

  Foto: En passende sommerjobb for Tanzi?Det italienske matkonsernet Parmalat får Finance Credit til å se ut som et kulturbudsjett fra distriktet med sine ganske så ekstragavante overskridelser. Grunnlegger Calisto Tanzi vet ikke helt hvor han skal begynne for å betale tilbake.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Ny epidemi nesten garantert livsfarlig

  Denne karen er smittet allerede. Nå kan det være DIN tur!Nordmenn rømmer nå de største byene etter at noe som kan være starten på opptakten til nok en ny epidemi er blitt observert temmelig langt unna, i et annet land. Helseministeren oppfordrer folk til å ikke få panikk før han selv har kommet seg unna.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Sædcelle ble idrettsstjerne

  Foto: En av disse blir stjerne i BischofshofenDet viktigste spørsmålet rundt Sigurd Pettersen er som kjent ikke hvor langt han har hoppet, men hvor mye penger han har tjent samt hvem som oppdaget talentet hans først. Derom strides nå de ufaglærte.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Gi Keiko fredsprisen

  Jaja. Det blir ihvertfall ikke krig av det. Men fredspris?En samlet norsk storting aksjonerte i kveld i gatene for at Keiko skulle få Nobels fredspris for 2004. Dette kun kort tid etter at Torbjørn Jagland foreslo EU som kandidat. I Nobelkomiteen har de nesten kommet ut av tellinga.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Arrangerte tombola for Finance Credit

  Foto: Denne dukken innbragte 7 kroner til Finance CreditIngen var så stolte som Tom(7) og Julie(6) i går. De arrangerte nemlig sin egen tombola i garasjen utenfor der de bor, og fikk inn 327 kroner og 80 øre. Pengene skal gå til Torgeir Kristoffersen, sier to fornøyde foreldre.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Britney gift 19 ganger, kaos i Norske Skog

  Prikken over i'en i Britney (Dagbladets overskrift, målestokk 1:1)Norske Skogs papirfabrikker måtte i går gi tapt for et umenneskelig krav etter avispapir ettersom den karismatiske syngedamen Britney Spears syntes det var så morsomt å gifte seg i fylla at hun ville prøve det igjen… og igjen… og igjen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Gründer-skolen del 2

  For en og en halv milliard kan du enten bygge et slikt bibliotek i Alexandria, eller la Kristoffersen og Stensrud prøve å starte et nytt firma. Valget er dessverre ikke ditt.En bombe slo ned i dag da Trond Kristoffersens forsvarer Jan Heftig Begeistret avslørte at han mandag vil begjære spradebassen løslatt fra varetekt. Begrunnelsen er blant annet at «gjerningsbeskrivelsen ikke gjengir hvilke følger det angivelige bedrageri har fått».

  [LES MER]

  Flattr this!