Kronologisk arkiv for februar, 2004

  Gjelsten: – Klart jeg er idrettsmann!

  Foto: Gjelsten under en treningskamp med Wimbledon før han ble idrettsmann på heltid.Masseidretten i Norge kunne neppe ha funnet en verdigere redningsmann enn tallflytter og rikskakse nummer to, Bjørn Rune Gjelsten. Med CO2-utslipp lik et middels U-land feier han inn i kontorene ombord i sin kjempestore båt.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Samantha dropper konsert – velger avvenning

  Foto: Fra den tiden da sjampanjen satt løstSamantha Støre (42) fra Nordfjordeid skulle egentlig ha vært på konsert med Kikki Danielsson i slutten av februar, men har nå prioritert å få bukt med sin avhengighet av Kikki og Bettan.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Ute av syne, ute av sinn

  Her skulle det ha vært et bilde, men dette er nå forbudt som et ledd i kampen mot pornografi.Politiet stikker hodet enda et godt stykke lenger ned i sanden, og innfører nå kjøreforbud i Kvadraturet. – Dersom vi slipper å se de prostituerte, kan vi late som om de ikke eksisterer, sier konstabel Truls Truts i en kommentar.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Mann (27) satte verdensrekord

  Foto: En skeptisk Aune idet rekorden er et faktumDen 27 år gamle Håkon Elnan Aune fra Steinkjer satte i dag en uoffisiell verdensrekord da han leste en sak i VG-nett på under 5 sekunder. Tilstede var ham selv, et avslått webkamera og tre og en halv time fritid.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Mann (79) satte ny verdensrekord

  Foto: Sønnen Birger da han fikk høre om verdensrekordenKarl-Oskar Karloskarsen fra Sulithjelma satte i dag en ny overraskende verdensrekord, da han først i ettermiddag klarte å skru på mobiltelefonen han fikk i julegave av barnebarnet Børre for 7 år siden. Til stede var representanter fra familien, overformynderiet og noen skuelystne.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Knugen sejer hej

  Foto: Noen tåler det rett og slett dårligere enn andre.En pussig episode utspant seg i går kveld, da prinsesse Ragnhild kom i skade for å tenke seg om før hun snakket til media. Til stede var også Kung Carl Gustav «Hallå!», som synes Saddam Hussein bør bli ny likestillingsminister i Sverige.

  [LES MER]

  Flattr this!