Kronologisk arkiv for mars, 2004

  Bondevik: – Willoch gjorde meg deppa

  Foto: I jakten på ting som ikke blir kommentert i Willochs nye bok var dette det eneste vi fant.Statsministeren går nå offentlig ut med historien om hvordan Kåre Willochs frekke smil gjorde ham trist til sinns. Med enerett for Vagbladet, selvfølgelig.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Lykkelig-garanti fra NTNU

  Foto: Er det integraler de står og drømmer om? Og hvorfor ikke?Kreativiteten vil ingen ende ta i Trondheim. Etter at Studiebyen (de to siste bokstavene skal egentlig være understreket med tøff rød tusj) har hatt suksess med kjærestegaranti og tak over hodet-garanti, slår de nå skikkelig på stortromma.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Oppmerksomhet? Nei, overhodet ikke

  I serien TVNorges herlige frekke talkshowvert med den friske sveisen og det lange navnet som vi ikke gidder å skrive her kom i skade for å vise usensurert munnsex i sitt program på onsdag. Han hevder fortsatt hardnakket at det ikke var for å få oppmerksomhet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  TV-seer spydde under direktesending

  Foto: Veldre kom seg heldigvis såpass at han fikk med seg Sportsrevyen47 år gamle Håvard Veldre fra Valdres måtte kaste opp under en direktesending med Sara Natasha Melbye i forrige uke. Heldigvis hadde han rutinerte folk rundt seg i sofaen som reddet situasjonen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Millionæren fra Molde angrer

  Foto: Og i forrige uke spiste han gratis på restaurant fordi faren til kokken hadde lånt sykkelen hans da de gikk på skole sammen.Den 52 år gamle millionæren fra Molde som på søndag røsket til seg mobiltelefonen til en 13-åring fordi faren hans skyldte penger, angrer nå på det han gjorde. – Telefonen var ikke verdt halvparten av beløpet. Jeg burde tatt klærne og lommeboka hans også, sier han til Vagbladet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Norge sperret av etter trussel

  Foto: Storebror ser deg. Mannen i barneforkledning til venstre er ansatt i Politiets Sikkerhetstjeneste.Politiet valgte å ikke ta noen sjanser da en mistenkelig telefonoppringning ble mottatt av en uidentifisert person i dag formiddag. Hele landet ble umiddelbart avsperret og satt under streng bevoktning.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Dårlige tider for hopperne

  Foto: Nå err'e bare gull som gjelder.Våre alles «kjære» skihoppere klarte ikke helt å mobilisere det gode humøret på sin avslutningsfest i natt. Det er godt forståelig – beregninger Vagbladet har gjort, viser at de fleste medaljene gikk til utlendinger i år også.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Landesorg da Norman gikk

  Foto: Den tidligere modige statsråden hilser det folk hvis penger han har sløst bort på kaviar og potensmiddel.Det var en tung dag for nasjonen da Victor Norman i dag leverte inn VISA-kortet sitt i regjeringen og dro tilbake til de andre. De som forstår ham. De som skjønner at det er dyrt å leve. Folk Vagbladet har snakket med sier at Norge aldri kommer til å bli det samme igjen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Fikk S i musikk – sist i Grand Prix

  Og DENNE karen trodde at musklene hans skulle skaffe ham status som TV-kjendis. Han hadde helt rett.Vagbladet bringer i dag den tårevåte historien om «Kurt», stjernen som trodde at gode karakterer på ungdomsskolen ville hjelpe ham fram som artist. ADVARSEL: Denne artikkelen inneholder :sterke meninger samt skjødesløs bruk av kolon.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bondevik kjøper Neverland

  Foto: Herfra skal de styre landet. Ellers noe nytt?Stas-minister Kjell Mangler Bondevett har inngått en avtale om å kjøpe ranchen Neverland av Michael Jackson dersom denne blir sittende i buret for sin trang til å sove sammen med små gutter.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Utelukker ikke onani og massevoldtekt

  Foto: Idémyldring i TV3s programredaksjonHele Norge stoppet opp et øyeblikk på mandag kveld, da innovative TV3 stolt kunne presentere sin nyskapning «Singel 24-7» (nei, det var IKKE åpningen av et nytt sandtak).

  [LES MER]

  Flattr this!