Kronologisk arkiv for april, 2004

  Har noen sett Petter Solberg?

  Where in the world is Petter Solberg? And who cares?Petter Solberg kjørte visstnok fra alle sammen under et billøp på New Zealand i dag. Problemet var at han ikke kom tilbake til kveldsmat, og nå lurer alle sammen på hvor det er blitt av ham.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Sensasjon: Slik raser kjendisene!

  Vagbladet kan som universets, nei, hele VERDENS eneste avis avsløre hva som egentlig ligger bak når det står at kjendisene "raser" mot hverandre, aviser eller andre forbipasserende.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Satset alt han eide hos Norsk Tipping

  Foto: Det første han kjøpte tilbake etter storgevinsten var denne nydelige blårutete skjorta.Det var en svett Ingolf Trøa som kom ut fra kommisjonæren på hjemstedet i går kveld. Han hadde solgt alt han eide for å kunne spille på alle mulige kombinasjoner på ukens tippekupong.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Journalist måtte bytte tastatur

  Foto: Denne karen, Wojciech Kowalczyk, har ennå ikke slitt ut noe tastatur.Det var tilløp til panikk i VG-netts redaksjonslokaler i kveld, da en journalist sporenstreks trengte nytt tastatur. Ingen vet helt hva som egentlig hendte, men teorier går ut på overdreven slitasje av enkelte bokstaver.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Sensasjonelt: Alle øker mest!

  Foto: Øker mest.Nettavisene i Norge har i år kommet i den pussige situasjonen at alle er best – samtidig! Vagbladet får dette bekreftet fra flere hold, og vi føler nå et visst press for å bli best, vi også. Eller forresten…

  [LES MER]

  Flattr this!