Kronologisk arkiv for mai, 2004

  Liten skrift nederst i røykeloven

  Fag talk. Eller fagsnakk, som det heter på norsk.De av oss som har lurt på hvorfor helseminister Høyfinn Dagbråten har gått rundt med et lurt glimt i øyet i det siste, kan nå ha funnet svaret. I går ble det avslørt et hittil ukjent tillegg med liten skrift i røykeloven.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hysteri over kakepynt

  Hamsteren (Cricetus cricetus), liten gnager som viser seg når det er streik.Store deler av Østlandet var involvert i et masseslagsmål etter at det fredag ettermiddag gikk rykter om at det ville kunne komme til å bli streik ved Vandergeeten A/S, importør av belgisk sjokolade og konfekt.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vagbladets konsonant-avdeling tatt ut i streik

  Eh... han som plukker bilder streiker også.På grunn av den pågående arbeidskonflikten vil den chilenske fremmedarbeideren som er ansvarlig for konsonantene i Vagbladet bli tatt ut i streik hvert øyeblikk. Han sye de e ie ei, o a a a øe e å oae ee.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Norge strøket av kartet etter dopapirbråk

  Foto: Også denne karen var i beit i går, men fikk tilstukket et gammelt VG som dermed gjorde nytten.Formannsskapet i EU besluttet sent i går kveld å stryke Norge fra Europakartet etter at hele Tyskland og England samt deler av Shetland nå er uten dopapir. Det kom til voldsomme sammentreff da over hundre tusen nordmenn dro på dopapir-raid nedover kontinentet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vil selge Slottsparken

  Byrådets nye forslag til flagg.En rekke øyenbryn ble løftet da det i dag ble klart at byrådet i Oslo ønsker å selge Hardangerfjorden til høystbydende. – Dette vil gi oss så mange penger at vi helt sikkert blir gjenvalgt om to år, sier kroneknipser Råtne Søyler d.y. til Vagbladet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bush snakker ut om overgrep

  Barn av regnbuen leker bestPresident George Bush holdt en følelsesladet appell på arabisk TV i ettermiddag, hvor han trakk linjene tilbake til oppveksten sin på ranchen i Texas.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Planla å planlegge terror

  Foto: Denne hunden ble intetanende innblandet i terrordrama i Oslo i dag. Tilfeldig? Neppe.Det ble i går slått full katastrofealarm etter at en dachs vandret rundt i Oslos gater med en lapp festet rundt halsen. På lappen sto det at noen kanskje hadde skumle hensikter.

  [LES MER]

  Flattr this!