Kronologisk arkiv for juni, 2004

  Å, kom igjen da! LITT juks?

  Trofast Dagblad-leser Rare Trøsten tviler på om komplottet egentlig dreier seg om opplagstall, og ikke en fotballkamp slik man skulle tro.Etter at broderfolket / Norden / våre venner i nord (stryk tabloidformuleringen som ikke passer) klarte å spille 2-2 i en underholdende fotballkamp, er de norske avisene (særlig de to som… ja, dere vet) relativt desperate etter å få noen til å påstå at kampen var arrangert. Vagbladet følger bestrebelsene.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Røykeloven – en kjempesuksess

  Foto: Nei, han er faktisk ikke kristen, men har nettopp sagt opp 3 av sine ansatte.Dagfinn Høybråten tok seg i dag en Farris med ekstra mye sitron for å feire at utelivs-Norge nå ligger med brukket rygg etter hans "visjonære" røykelov. Nå skal det bli forbudt å være syk eller annerledes.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bondevik og Märtha gjør felles sak

  Foto: Her skal kontoret til de jordnære kultur- og fredsformidlerne ligge.Det måtte komme før eller siden, og nå er det offisielt: Stasminister Kjell Magne Bondevik og Hennes Tidligere Kongelige Høyhet Men Nå Bare Prinsesse (The Artist Formerly Known As) Märtha Louise går inn i kontorpartnerskap.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bæsjet rett før utligningen

  Vi sa jo at du ikke fikk se bildet.Her er bildet du aldri får se av Ronny Kirvesniemi (47), som syntes kampen mellom Nederland og England ble så spennende at han måtte ut på do da det gjensto et kvarter. Han gikk dermed glipp av målet som gjorde at kampen endte 1-1.

  [LES MER]

  Flattr this!


  USA slått konkurs!

  Foto: Denne mannen fra California har allerede funnet ut hvordan han fra nå av skal tjene til livets opphold.Klokka 14 i dag ble USA slått konkurs. Hendelsen vil neppe få konsekvenser for den videre utvidelsen av EU, melder vår Europakorrespondent Kjell-Elvis fra en fortauscafé i New Amsterdam.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bondevik: – Hva skal jeg egentlig med politikk?

  Foto: Forsvarsministeren overværer nyttårsfeiringen blant de norske styrkene i Irak.Fra sikre kilder meldes det nå at statsminister Kjell Magne Bondevik vil søke seg fritatt fra all politisk aktivitet i resten av stortingsperioden, samt den neste perioden hvor han regner med å bli sittende som statsminister.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Mille-Marie du som sagde…

  Illustrasjon: Så stort er Fritzøehus sammenlignet med en fyrstikkeske. Huset i bakgrunnen.Hele befolkningen trer nå i finstasen og gleder seg til Milde Jesus Tresko får sin Steinrike Hagen. Snitter skal smøres utover ansiktet, champagne skal tømmes rett i do, allianser skal inngås og det skal prates veldig mye bisniss.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hver mann sin egen skylapp

  Du finner flere morsomme forbud på NRK Alltid Moro.Røyking skal forbys. Fett er usunt. Barneporno er det verste som finnes. Vagbladet lanserer herved konseptet "Skylapp 2004" – et prosjekt hvor regjeringen skreddersyr en skylapp til deg og dine nærmeste.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Erstatningskrav mot Kristoffer Schau

  Vi fikk et bilde av Råne Rævs datter, som tydeligvis har arvet sin fars skjødesløse forhold til papir.Kjendisbladet Hør nå Her velger å gå til erstatningssak mot Kristoffer Schau, etter at han ifølge sjefredaktør Råne Ræv har gjort seg selv "usedvanlig lite tilgjengelig" i det siste.

  [LES MER]

  Flattr this!