Kronologisk arkiv for juli, 2004

  Send soldatene hjem, men hvor?

  Foto: Cindy giftet seg med en fotsoldat. To dager etter hadde hun nye pupper.Et aldri så lite problem har oppstått i Irak etter at de amerikanske soldatene ble tilbudt gratis plastisk kirurgi som "betaling" for risikoen de tar ved å være okkupanter. Flere av dem er nå ikke til å kjenne igjen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Krever Frp-forbud

  SETTER KRAV: - Den friheten vi har i Norge kan bli tatt fra oss, dersom vi ikke stiller krav til politikerne, sier redaktør Håkon M.E. Sundaune i Vagbladet.Sentrale medlemmer i Vagbladets redaksjon sidestiller Hitlers «Mein Kampf» og Fremskrittspartiet. Nå vil de forby Frp på lik linje med nazismen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Per (47) med forslag til mistillit mot det norske folk

  Foto: Verdens beste land. Og litt til.En gråtende voksen mann ble i kveld observert liggende i fosterstilling tett inntil den ene av de to løvene utenfor Stortinget. Vi tok oss, som eneste norske avis, bryet med å spørre hvordan han hadde det.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Thor tok ledertrusa!

  Foto: Denne karen ble diskvalifisert etter at han tok på seg läder-dressen sin.Avisredaksjonene landet over gjorde et lite hopp da norgesvennen Thor Hushovd noe overraskende (og helt uoffisielt, selvsagt) ble tildelt den rosa poengtrusa under en tilstelning i de franske fjellene i går kveld.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Endelig fikk regnskogen pengene sine

  Foto: Frank Festival (34) ser på opptak fra Quart-festivalen 2004Etter å ha pult seg gjennom epleterter, høner og hverandre samt sloss mot en skokk indremisjonærer og politiet, fikk de to glade idealister endelig gitt regnskogen noen penger. – Det politiske arbeidet er det viktigste for oss, sier de.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Petersen fordømte mishandling av barn

  Foto: Fantomet er hard mot de harde, men dette bildet er av Jan Petersen.Utenriksminister Jan Petersen sendte sjokkbølger gjennom diplomatiske kretser da han fordømte USAs mishandling av irakiske barn ved å kle seg i grått slips og en litt blassere blazer enn vanlig under et intervju i går kveld. Stasminister Kjell Magne Bondevik gikk enda lenger: Han nekter å være blid under neste års Moldejazz.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Utviste kosovoalbaner under rockekonsert

  Foto: Embedsmannen som på dramatisk vis sendte 16-åringen ut av landet.Nok et sjokk rystet Quart-festivalen i går, da en kreftsyk kosovoalbansk 16-åring ble utvist på direkten av UDI under en rockekonsert. – Nå begynner det offentlige virkelig å komme på hugget, sier en fornøyd Erna Solberg.

  [LES MER]

  Flattr this!