Kronologisk arkiv for august, 2004

  Solgte Oslo for ukjent pris

  Foto: Den nye operabygningen er generøst finansiert av Disney.Reklamebyråene JCDecaux og Clear Channel har inngått en avtale med regjeringen om å sette opp et ukjent antall reklamefjell i hele Oslo, mot å holde befolkningen med luftslott og billige hamburgere. Ingen i bystyret vil kommentere den superhemmelige avtalen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Denne tannbørsten bruker de i Lidl

  Foto: Lidls distriktssjefer i det obligatoriske festantrekket - Etter ukers spaning og ekstreme mengder overtid, kunne Akersgata i går avsløre at alle distriktssjefene i Lidl Norge kjører svart Audi, som de har fått av ledelsen. Vagbladet strekker seg, som alltid, litt lenger.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Og gubben satt i kveldinga…

  Foto: Denne mannen trenger helt sikkert noen operasjoner. Eller...nei, vent, det er jo doktoren, for pokker!Vagbladet besøkte i dag professor Drøvel, snorkeopererende og privatpraktiserende lege med penger på bok. Han synes det er trist at refusjonssatsen pr. snorkeoperasjon er satt ned fra 20.500 til 6.000 kroner.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Gråt da han hørte om OL-vinner som gråt

  Foto: OL er også en glimrende anledning for tilreisende til å oppdage spennende gresk kultur.For Petter Pettersen (64) har OL i Athen vært en følelsesladet affære. I dag måtte han igjen ta til tårene, da han ble så rørt over at journalisten som skrev om at Olaf Tufte tok til tårene, tok til tårene.

  [LES MER]

  Flattr this!