Kronologisk arkiv for oktober, 2004

  Endelig kommer biografien til Henning Berg

  Foto: Det kan muligens se uinteressant ut. For noen.Vi er mange som ikke har sovet på flere år fordi vi aldri har fått svar på hvor mye Henning Berg og Erik Mykland egentlig drakk den skjebnesvangre natta under fotball-VM for 6 år siden. Nå får vi svaret, i en av århundrets viktigste bøker i Norge.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Trond Kristoffersen: – La de små barn komme til meg!

  Foto: Alt dette har jeg måttet gi fra meg. Hvordan kan de forlange mer? Jeg har fått straff nok!For riktig å understreke sin kritthvite sjel, sine edle hensikter og sin enkle arbeiderklassebakgrunn, delte Trond Kristoffersen ut gratis ballonger til barna utenfor Oslo Tinghus i formiddag. – Det er altfor mye grådighet i verden, sier han til Vagbladet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Tidligere Statoil-sjef prøvde å spise kontorbygg

  Foto: Olav Fjell - en mann med beina godt planta på jorda.Det var tilløp til dramatikk da tidligere Statoil-sjef Olav Fjell i dag formiddag troppet opp ved Statoils hovedkontor i Stavanger og forsøkte å spise inngangspartiet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Kjøpte alt – flyttet inn på børsen

  Mørke minner fra en ulykkelig fortidEn mann i 30-årene fra Vestlandet forteller her sin rørende historie om hvordan han gikk fra utbrenthet og depresjon til glede, overskudd og økt livskvalitet etter å ha kjøpt alt han trengte og flyttet inn på børsen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Fikk mye rar opplæring i NRK

  Foto: ...og led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde.Etter at Anne Grosvolds karrieredreper "Det svakeste ledd" nå anklages for å lære opp barn i mobbingens edle kunst, står folk i kø for å fortelle om problemene de har blitt påført av diverse såkalte underholdningsprogrammer fra NRK.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi leker med penger som aldri før

  Foto: Han har ikke fått med seg dagens viktigste nyhet, at børsen er opp 1,56%Det har vært en fin dag for de som vifter med papirer der nede på børsen. Noen kaller det verdiskaping, andre kaller det en hobby. Vi kaller det dødskult.

  [LES MER]

  Flattr this!