Kronologisk arkiv for november, 2004

  Vi har skjønt pyramidespill!

  Foto: a) Rop høyt Etter måneders iherdig gransking av fenomenet, kan vi nå endelig presentere forklaringen på pyramideselskapene for våre lesere. Det var ikke så vanskelig som det hørtes ut som.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Familien Sæle – et eksempel for oss alle

  Familien portrettert under en tidlig søndagsmiddag.I serien "vår drømmefamilie" tar vi i dag for oss familien Sæle – et moderne norsk eventyr bestående av like store doser børs og katedral. Les og lær!

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vil ha realitystjerne som statsminister

  Foto: Og denne karen kan sikkert bli statsminister, fordi han er så Vagbladet registrerer at Knut Haavik er valgt inn i Norsk Kulturråd, og vil gjerne foreslå Langbein som statsministerkandidat foran valget i 2005. – Bare ved å bytte ut politikerne med folk som ikke har peiling på politikk, kan folket få den politikken de vil ha, er vår (og Hagens) uangripelige retorikk.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Nyhet: Få mer penger! I DAG!

  Foto: Det er et helvete å leve i dette landet, som avisene helt korrekt påpeker. Hele tiden.I Dagbladet i dag kan vi lese den rørende historien om Anne, som gikk opp 60.000 i lønn etter at jobben hennes ble "verdivurdert". Samt, selvfølgelig, flere tips til hvordan du kan GRAFSE TIL DEG MER, MYE MER!!!!!

  [LES MER]

  Flattr this!


  Samler hele Norge til ett stort sykehus

  Foto: Vagbladet presenterer sine revolusjonerende planer for å bruke oljefondet på dem som trenger det mest, nemlig de som klager og syter, under mottoet ‘Det er selvfølgelig bare sprøyt, men vi sier det i hvert fall høyt’!

  [LES MER]

  Flattr this!


  Flatland: Hvor er FN når jeg trenger dem?

  Foto: Fra den tiden menn var menn og... pfft, glem det.Hele Norges kose-gambler Hallvard Flatland vurderer å trekke Borgarting lagmannsrett inn for menneskerettighetsdomstolen i Haag. – Lander kula på svart, gjør jeg det, røper han og blinker lurt slik han gjorde det på TV i gamle dager.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Jeg sa FOLKEFEST! Hører du dårlig?

  Foto: En sunn sjel i et sunt legemeEndelig kommer raske båter og rike menn til Trondheim, i arrangementet som får turistsjef Jens von der Hipster til å sikle majones og oss andre til å bli døvstumme av forventning.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Arafat er kanskje nesten ikke død allikevel!

  Overlever han dagen? Ladies and gentlemen, place your bets!Det hersker nå full forvirring om hvorvidt det hersker full forvirring om helsetilstanden til Yassir Arafat. I hele landet løper journalister rundt og peker opp mot himmelen mens de roper: – Er det en fugl? Er det et fly? Er det noen som vet noe i det hele tatt?

  [LES MER]

  Flattr this!


  Brann-supporternes supporterklubb

  Foto: Her sitter'em, hele gjengen. Oddvar Offside bakerst, med rød cap.I folkeopplysningens tjeneste dro vi for å dekke cupfinalen. Her traff vi, blant utrolige mange kvalme bergensere, en forening få har hørt om, nemlig de som følger Brann-supporterne i tykt og tynt.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bekjemper sex-press mot dyr

  Foto: Eksempel på skitten fantasiEtter at dyrebeskyttelsen satte søkelyset på utstrakt sex-press mot dyr som en av de største utfordringene i det norske samfunnet, stormer de videre med fanen høyt hevet. Nå står det norske språk for tur.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hurra for Posten!

  Han var den første som fikk sparken. Nå er de oppe i 10.000.Det var stolte nordmenn som i dag kunne lese i avisen at Posten hadde et overskudd på 693 millioner kroner før skatt etter tredje kvartal. For da blir det helt sikkert lavere porto, tenkte vi.

  [LES MER]

  Flattr this!