Kronologisk arkiv for desember, 2004

  Telenor: 9 øre billigere SMS for flomofre!

  Foto: Neste uke får voldsofre spesialrabatt på denne Nokia 6600-telefonen (egne vilkår gjelder)Servicebedriften Telenor demonstrerer igjen kundetekke og medmenneskelighet, og reduserer nå prisene på tekstmeldinger med så mye som 9 prosent for alle som druknet i flommen i Asia. – Vi gjør verden til et bedre sted, sier Dag Dollar i Telenor og tørker en liten flom-tåre.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Lov å røyke hvis du skal dø uansett

  Foto: Barn og barnebarn gråter, mest fordi han aldri klarte å slutte og røyke.Dagbladet avslører i dag at flere sykehus gjør unntak fra røykeloven dersom folk har tilstrekkelig kort tid igjen å leve. Ekspertene er imidlertid uenige om ved hvor mange uker grensen skal gå.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Wolden ble sliten – måtte dra igjen

  Foto: Hvorfor leke med kjipe Økokrim når det finnes badeballer bare en flytur unna?Økokrim gjorde seg visse logrende forhåpninger da turbosvindler, medmenneske og sexsymbol Jim Wolden som snarest tok turen innom for å slå av en prat i dag tidlig. Det ble imidlertid for slitsomt, og Wolden er nå dratt på akutt rehabilitering i Italia, for penger han lurte til seg fra kioskdamen i foajeen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  I Kina spiser de faktisk hund!

  Er'n ikke søøøøøøøøøøt?Edle sjeler over hele landet slapp potetgullposen og stormet til telefonen etter Dagbladets rørende oppslag om omsetning av dyr på et obskurt marked i Kina i går. Fakkeltog, revidert statsbudsjett og økt omsetning er bare noen av resultatene.

  [LES MER]

  Flattr this!