Kronologisk arkiv for januar, 2006

  Klart jeg har rett! Flere spørsmål?

  Foto: Yggeseth i ferd med å hoppe den veien høna sparker.Den tidligere FIS-presidenten som nå på mirakuløst vis har klart å skape et bilde av seg selv som en sleivkjeftet mannssjåvinist fra steinalderen, hevder nå at den lave deltakelsen i NM i kvinnehopp stor bakke beviser at han hadde rett hele tiden. Vagbladet avslører den skjulte sammenhengen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vurderer å kvotere lovlydige

  Foto: I en annen sak i avisen i dag kom denne mannen inn på idiotkvoten.Erke- og disintegrasjonsminister Bjarne Håkon Hanssen bekrefter at Arbeiderpartiet har planer om å kvotere inn lovlydige borgere i samfunnet. – Erfaringsmessig vil økt kvotering føre til økt… deltagelse. Bare se på resultatene av kvinnekvoteringen, sier Hanssen fornøyd og kvoterer en sandwich inn i gapet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Don’t cry for me Løvebakken

  Foto: Denne avgåtte statsråden fikk aldri noen ny jobb, enda han aldri lot telefonen ringe mer enn én gang.17. oktober i fjor var det bråstopp. De tidligere så engasjerte, utadvendte og kunnskapsrike statsrådene Valgerd Svarstad Haugland og Kristin Clemet ble redusert til anonyme, usikre og gråtende løsgjengere. En liten artikkel i Aftenposten hjelper litt, men også vi i Vagbladet føler et ansvar.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Tabloidene kobles fra på lørdag

  Stedet for de dype og gode etikk-debattene.I et møte mellom Kristinas familie, behandlende lege og et par andre fornuftige personer ble det i dag besluttet å midlertidig koble ut VG og Dagbladet fram til i midten av neste uke. Begrunnelsen er frykten for mangel på trykksverte og sprengte bredbåndslinjer.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Kreftbløffen

  Foto: Forskeren demonstrerer hvordan forskning styrker nakkemusklene. Bildet er sannsynligvis tuklet med.– Når ble det forbudt for kreftforskere å praktisere skjønnlitteratur? spør opprørt kreftforsker (44). – Når ens diktning blir belønnet med 70 millioner i forskningsstipend! svarer dypt rystet statsministersøster (noenogførti?).

  [LES MER]

  Flattr this!


  Keiserens skjulte dikt

  Foto: Vagbladets språkforsker studerer tusenvis av år med østlig poesi som har ledet fram til keiserens mesterverk.Ordfører Rita Ottervik synes det er nesten ufattelig at den japanske keiseren kom i skade for å skrible ned noen ord på en serviett da han cruiset oppover Nidelva i fjor. Vi har fått tak i kladden til diktet, som havnet i et askebeger på flytebryggen til Den Gode Nabo.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bonden som forandret verden

  Foto: De er trendy. De gjør flere ting på en gang.

  De er trendy. De gjør flere ting på én gang.

  Har du fått med deg den nye trenden? ‘Crossover’ består grovt sett i å gjøre to ting på en gang, har vi fått vite fra informert hold. Vagbladet kan, som eneste norske avis, i dag bringe den forbløffende historien om bonden som for 170 år siden oppfant denne trenden, men som aldri fikk gjennomslag for sine framtidsrettede tanker hverken her hjemme eller i USA.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Tatt på fersken – delte ut biter av Nidarosdomen

  1/4.000.000 av dette er ditt. Best å hente det før noen andre tar det.Gjermund Hagesæter fra Frp ble i går kveld tatt på fersken mens han forsøkte å hakke istykker vestveggen på Nidarosdomen i Trondheim. – Vi i Frp tror at folk flest er i stand til å bestemme selv hva de vil bruke denne steinen til, sa han idet han ble ført bort av menn i hvite frakker.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi simpelthen ELSKER Israel

  Foto: Klart de elsker fred.Utenriksminister Jonas Gahr Støre troppet personlig opp ved den israelske ambassaden med en Leca-blokk i formiddag, for virkelig å understreke det gode forholdet mellom våre to land. Blokken skal dekoreres med en fredsdue og støpes inn i den sju meter høye betongmuren med elektriske gjerder, piggtråd og fjerenstyrte maskingevær som nå er under oppføring.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bjarne(44) vant Vagbladets forbruks-konkurranse

  Foto: Denne karen vant konkurransen i 2003. Etter det har han aldri nådd opp til gamle forbrukshøyder.Det var en overlykkelig Bjarne Stressless med hektiske røde roser i kinnene vi møtte i formiddag. En jublende Stressless hadde da akkurat fått vite at han hadde økt det personlige forbruket sitt med hele 83 prosent i fjor. Vagbladet gratulerer.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hemsedal: Hvorfor gjør de dette mot oss?

  Foto: Disse karene gjør bare det de har sett på bildene i reisekatalogen.Politiet fortviler, for få andre får fingern og blir spyttet på så ofte. Politikerne fortviler, for de ville bare skape turisme. Foreldrene sitter i boblebad på Montebello med sine respektive sekretærer og er ikke tilgjengelige for kommentar. Og ungdommene selv? De er på vei til å bli skikkelig gode forbrukere.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hvorfor er det ingen som beskytter oss mot fyrverkeri?

  På dette bildet skjønner Biff Baluba at han kommer til å skyte opp fyrverkeri i fylla, og han forbanner myndighetene som ikke griper inn.Foreningen For Fyll og Fanteri, men ikke Fyrverkeri (FFFF, men ikke F) tordner nå mot myndighetene. – Vi krever et totalforbud. Det må bli slutt på at vi lar raketter og stjerneskudd terrorisere oss år etter år. Nå er det nok! smeller det fra foreningens leder Chivas Kruttslam.

  [LES MER]

  Flattr this!