Kronologisk arkiv for februar, 2006

  Posten innfører barnearbeid

  Illustrasjon fra Postens nye senter for produksjon av uniformer.Etter den store suksessen med strukturerte pauser, ikke noe snakking kolleger imellom og en standard arbeidshastighet på 18 sorterte brev pr. minutt, har informasjonssjef Hval Rossen i Posten nå kommet til neste skritt i Postens helt egne industrielle revolusjon. – Barn er billige og bedrer bunnlinjen, sier han i en skikkelig alliterasjon av en kommentar.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Kamilla Thoresen flytter hjem

  Foto: En av Dagbladets lesere tatt på fersk gjerning.Journalist Kamilla Thoresen i Dagbladets nettutgave har bestemt seg for å forlate den koselige treroms leiligheten sin på østkanten og flytte hjem til mamma og pappa, skriver Vagbladet at Dagbladet har lest at Se & Hør har skrevet i dag.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Frykter terrorister i skolen

  Foto: Ingen slipper unna når staten skal sikres.Hemmelighetskremmer Harry Hemme (57) sier til Vagbladet at han frykter økt rekruttering til terrorisme fra det norske skoleverket. – Vi bør vurdere om vi er tjent med å ha institusjoner som kan utdanne potensielle terrorister, understreker han.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Lenge siden forrige sjokk

  Plutselig gikk det et lys opp for oss: Farene lurer der du minst venter det.En turist ble i formiddagstimene pågrepet i Bergen, etter at en observant mann oppdaget at fødselsmerket i turistens nakke lignet mistenkelig på et kart over byen. – Vi kommenterer aldri bombetrusler i frykt for å avdramatisere vår egen virksomhet, sier Robbie Rasta i Bergenspolitiet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Skjønner de ikke hvor heldige de er?

  Foto: OL - en berikelse for enhver folkesjel.Sjokkerte utlendinger høvler nå rundt i den italienske landsbygda uten å møte et eneste snev av entusiasme over de olympiske lekene som foregår. – Man må spørre seg om italienerne kanskje er for dumme til å forstå hvor stort dette er, sier nordmannen Villi Viking mens han urinerer utover en tilfeldig piazza.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hjelp, vi eksponeres for alkohol!

  Foto: Noen ganger hatt følelsen av at det skjer litt VEL lite i Lagtinget?Etter at Olav Gunnar Ballo i dag bramfritt tar et oppgjør med den vanvittig ansvarsløse alkohol-kulturen som hersker på Stortinget, bringer vi historier om helt vanlige mennesker som nesten har gått til grunne på grunn av eksponering. Og da snakker vi bare om alkohol.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Iran kjøper 12 Munch-malerier

  Terror-profet-ambassade-Munch-Magazin-krisen tok en uventet vending der, altså.LONDON (Vagbladet) Fred Olsen håpet å selge til utlandet. Det utlandet som viste seg villig til å betale mest for bildene hans, var overraskende nok Iran (som ikke må forveksles med et annet utland, Irak: den ortografiske og fonetiske likheten dekker over en rekke subtile forskjeller).

  [LES MER]

  Flattr this!


  La snøen leve!

  Korts snøsamling begynner etterhvert å anta imponerende dimensjoner, selv om mesteparten naturlig nok renner ut på ethvert tidspunkt.Kalle «Snømannen» Kort (47) har nå stilt seg i spissen for en kampanje mot den trakasseringen av snø som finner sted i Oslos gater i disse dager. – På snøens vegne føler jeg meg tråkket på, skyvd unna og slengt rundt sier han bittert i sin første mediaopptreden noensinne.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Nevnte vi at hatet øker?

  Foto: Denne karen har ikke skjønt det. Han skal snart oppdage at verden er et alvorlig sted, og at HATET ØKER hele tiden.Folk går nå mann av huse for å starte tredje verdenskrig, og da særlig i muslimske land. Hatet øker hele tiden, og vi kan bringe fargebilder av meget, meget sinte mennesker og få det til å se ut som om de er i overveldende flertall. Bare les og se.

  [LES MER]

  Flattr this!