Vi spår om Muhammed-saken

Foto: Ytringsfrihet - nå også i genetikken.Vagbladet har fått tilgang til en krystallkule, type campingvogn, og i den så vi hva som kommer til å skje i Muhammed-saken framover. Men først: En kort oppsummering.

Europa, ved inngangen til et nytt årtusen: Det finnes mange i verden som ikke har så mye som oss. – Uflaks, sier Severin Suveren og setter ny handlerekord i jula. Deretter, i raskt og uspesifisert rekkefølge:

  • Den kriztne avizen med de varme følelzene, Magazinet, beztemmer zeg for å komme ut oftere, og trenger dezperat blezt om produktet.

  • De trykker derfor noen tegninger av profeten med bombe i turbanen og sånn, som de finner i en skrivebordsskuff.

  • En gruppe smartinger fra Danmark reiser rundt i den muslimske verden med et bilde av en fransk bilmekaniker med grisenese, og sier at det er profeten han gjør narr av. De viser fram bildet overalt hvor de kommer, men blir merkelig nok hverken drept, brent eller steinet.

  • Brunslammet både i Norge og Danmark får blod på tann. Ikke bare er muslimene annerledes enn oss, men de LYVER i tillegg (jfr. det åttende bud)

  • En navngitt dansk politiker hevder at muslimske menn prøvde å ta dattera til han som opprinnelig tegnet karrikaturene (men som fortsatt ikke har fått betalt)
  • Herfra kan alt skje Vagbladet røper herved hvordan Muhammed-saken kommer til å utvikle seg i ukene som kommer: 6. mars: Finn Jarle Søple i NorgeIDAG får endelig somlet seg til å trykke karrikaturene, riktignok provokativt utstyrt med tusj-bart og ølbriller. Søple er litt sent ute, og de store reaksjonene uteblir. Faktisk uteblir enhver reaksjon. 10. mars: Under fredagsbønnen oppdages det at en danske forsøker å infiltrere norske muslimske miljøer for å få dem til å spise rødpølser, drikke snaps og snakke grøtete slik normale folk gjør. Imamer fordømmer forsøket. 13. mars: Tusenvis demonstrerer i Pakistan mot at president Bush besøker landet. Demonstrasjonen blir i vestlige media fremstilt som en protest mot imamenes protest mot det danske forsøket på å infiltrere norske moskeer. «You simply don’t mess with our freedom of speech» sier presidenten retorisk før han skyter halvhjertet inn i folkemengden og dreper tjue som sannsynligvis ville ha blitt selvmordsbombere allikevel. 17. mars: Norske forfattere refser hverandre over en halvflaske rødvin ingen har hørt om. Noen sitter under bordet og refser regjeringen, men de fleste er gått for å se filmen om den siste store politiske vekkelse som hjemsøkte vårt land for mange, mange nasjonalbudsjett siden. 23. mars: Norske trendanalytikere spår at ytringsfrihet vil bli trendy, hvorpå et hundretalls trendsettere skynder seg å benytte den til å si akkurat det samme. 1. april: USA bomber mål i Teheran fra en militærbase i Nevada. «You simply don’t mess with our freedom of reach», sier den amerikanske presidenten i en langtrekkende kommentar. Relaterte saker: «12 muslimske menn» var skolejenter (VG 04.03.06)

    Flattr this!

    Emneord: , , , , , ,