Kronologisk arkiv for mars, 2006

  Kjell Eierholen innrømmer tabbe

  Foto: Det finnes mange rare dyr i denne mannens ark.FrP-politikeren Kjell Eierholen i Åsnes innser nå at uttalelsen om at de ikke vil ha muslimer til bygda kanskje var litt lite gjennomtenkt. – Alltid er det noe. Jeg glemte selvfølgelig å tenke på de forbanna jødene, pinsevennene, samene, buddhistene og mosjonistene, uttaler han i en pressemelding full av skrivefeil.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Frykter at kjøttdeigen skal mutere

  Foto: Hvis ikke denne takler kjøttdeig så er det ingenting som gjør det.Eksperter over hele landet har nå sluttet å spise, og anbefaler alle andre å gjøre det samme etter at det i formiddag ble funnet kjøttdeig som på mystisk vis hadde klart å forflytte seg nesten en meter.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Han står bak hun som står bak tidenes boksuksess

  Foto: Han kan vise seg å være helt sentral i Dan Browns forfatterskap. Sier de som virkelig har greie på det.På side 76 i «Da vinci-koden» nevner Dan Brown, indirekte, en liten tysk dachs ved navn Heinz. Basert på dette har journalister over hele verden forsøkt å sette hunden inn i verket, eller å forklare hva denne dachsen har hatt å si for Dan Browns fenomenale mesterverk.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Toska has left the building

  Pulsen til en av de norske journalistene under rettssaken.Ja, så er det slutt, dere. Teppet er gått ned. Popcornskåla er tom. Rulleteksten flimrer over skjermen, og det ligger bare brukte engangskameraer og spilt rampelys igjen utenfor rettslokalene. Generalen, Mesterhjernen, Den Brilliante Forbryter, David Toska har forlatt oss, og vi står tomhendte tilbake.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Innesluttet mann viste seg å være ufarlig

  Med terror skal terroren bekjempes.All jernbanetrafikk mellom Narvik og Moss ble stanset i dag etter at politiet fikk inn melding om en mann som oppførte seg rart og ikke så opp når man snakket til ham. Eksperter fra CIA, KGB, FBI, PST, WTO og EØS klargjorde imidlertid at mannen bare hadde kjærlighetssorg.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi spår om Muhammed-saken

  Foto: Ytringsfrihet - nå også i genetikken.Vagbladet har fått tilgang til en krystallkule, type campingvogn, og i den så vi hva som kommer til å skje i Muhammed-saken framover. Men først: En kort oppsummering.

  [LES MER]

  Flattr this!