Kronologisk arkiv for april, 2006

  Vil legalisere kriminalitet

  Foto: Det var tider, det.Fremskrittspartiet tar nå skrittet helt ut, og mener at Norge må stoppe flukten av dyktige kriminelle, gjeldsofre, kasinoer, hushaier, crack-selgere og skattesvindlere til utlandet. – Bare tenk på alle arbeidsplassene de genererer i det offentlige, sier kulturpolitisk talsmann Ulf Erik Knudsen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  IKEA på terrorlista

  Foto: Tre nordtrøndere omkom under en slåsskamp om denne blomsterpotten av merke Regjeringer i galskapens akse over Atlanteren og deler av Europa har nå plassert varehuset IKEA på listen over terrororganisasjoner, etter at en kvinne fra Drammen i går sprengte seg selv i lufta på Slependen. Ifølge et brev kvinnen etterlot seg var aksjonen en protest mot at IKEA tilbakekaller «sengebunner til sprinkelsengene TASSA og SNIGLAR i størrelse 55 cm x 112 cm kjøpt i august 2005 eller senere».

  [LES MER]

  Flattr this!


  Heiste hakekors for å komme i avisa

  Oppskriften på ditt kvartér med berømmelse.Nye og gamle nazister over hele landet kan nå lese om seg selv i avisa, etter at åndsbrødre heiste naziflagget i en flaggstang på Bryn. Vagbladet dekker tradisjonen tro alt som har med nynazister, venner av nynazister eller hva disses venner eventuelt gjør på fritida si.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Toppløs skattesparing og vaksine mot all sykdom!

  Foto: Et bilde som dette parret med en pirrende overskrift. Hvem vet, kanskje du klikker på Dette er bare helt sinnsykt rått. Vi har sett det allerede, nå er det din tur. KLIKK LES MER for å finne ut hva vi tenker på!!!

  [LES MER]

  Flattr this!