Prostituerte hetser russ i Bergen

Foto: De prostituerte kjører sin egen versjon av De prostituerte i Bergen blotter seg for russen, roper sjikanerende ord som ‘smågutter’, ‘pøbel’ og ‘pappadalter’. Nå vil russen ta affære. – Dette må ta slutt. Har vi ikke krav på en utagerende, voldelig, støyende og destruktiv markering av at vi kanskje kommer til å stå på eksamen? spør russepresidenten retorisk.

Plages av søvnløshet Flere av russen sier at de har fått store psykiske belastninger som følge av de prostituertes oppførsel. – En kamerat av meg har ikke sovet på flere dager, i stedet har han følt det maktpåliggende å sitte på telefonkiosker rundt omkring i hele byen og drikke øl kontinuerlig. Intet friskt menneske ville ha gjort noe sånt, sier en russ som helst vil være anonym til Vagbladet. Vi trenger hjelp! Russen føler seg ute av stand til å takle aggresjonen fra prostituerte, og ber nå om politiets hjelp til å ordne opp. – En god del av oss har vært i kontakt med lovens lange arm allerede, for mindre forseelser selvfølgelig, men vi kjenner dem altså ganske godt. Det ville ha vært kjempefint hvis de kunne hjelpe oss slik at vi kan rølpe, spy og spille høy musikk i fred fra nå av. Dette går bare ikke an, i et av verdens rikest… PANG!
Ha. Han skulle ha visst bedre enn å uttale de magiske ordene «I et av verdens rikeste land» i nærheten av en av våre bevæpnede reportere. Relaterte saker: Russ hetser prostituerte (Bergens Tidende, 09.05.06)
http://www.vagbladet.no/Vagasinet/1053101651.php

Flattr this!

Emneord: , ,