Kronologisk arkiv for mai, 2006

  Lønnsstigen knakk sammen

  Foto: Du trodde kanskje dette var fra et streikemøte, men i virkeligheten er det Runar (34) og Eivind (39) fra Drammen som jubler over at de slipper å se på En selsom episode oppsto da alle mediebedriftene i Norge et øyeblikk i ettermiddag prøvde å være på 1.-plass på lønnsstigen. Vekten av blokker, blyanter og ego ble så stor at stigen rett og slett kollapset, og sendte lønningene til bunns.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Nye priser på fotballkamp

  Dette er tabellen som viser prisene på stadion (utkast)Norges Fotballforbund innfører nå et nytt prissystem. – Vi har jo en inntjening å tenke på, sier info(rmasjonssjef) Roger Solheim mens han frenetisk forsøker å stjele fotografens klokke.

  [LES MER]

  Flattr this!


  9.562 dager igjen til Nelvik dør

  Foto: Du ser det ikke umiddelbart, men dette er en meningsytring satt litt på spissen.Vagbladet teller ned til begivenheter som betyr noe for DEG: I dag er det 9.562 dager igjen til Odd Johan Nelvik, sjefredaktør i Se & Hør, avgår ved døden dersom han når forventet levealder for menn.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Tuppen krever svar fra Lillemor

  Foto: Når venner møtes.Ambassadør Bensom K. Whitney synes at Norge skal bestemme seg for om vi spiller ball eller ikke. – Fuck Guantanamo, skjønner dere ikke at vi er som to gamle sjømenn som har tjenestegjort sammen på en kjær gammel skute? spør han.

  [LES MER]

  Flattr this!


  NRK-reporter gikk tom for synonymer

  17. mai vil du helst holde deg langt unna... DER.Det ble tilløp til panikk på Marienlyst i formiddag, etter at det stokket seg helt for reporter Bjørnson Bjørnstjerne Vigeland (39) under isspising, korpsremjing og jovial prat med helt tilfeldige mennesker.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bono valgt til ny pave

  Foto: Bestemors umiddelbare reaksjon på Bonos nye kampanje.Hele verdens fredsmegler, velgjører, redaktør og.. vent litt… rockestjerne Bono ble i dag enstemmig valgt til ny pave. Valget var spontant, og Joseph Ratzinger blir nå ny redaktør i The Independent. – Så lenge vi får nok omtale kan jo hvem som helst gjøre denne jobben, sier en anonym journalist.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Poetry in motion

  Foto: Er de den neste trusselen mot sivilisasjonen? Hvis ikke noe annet dukker opp: Ja.Nyere forskning viser at nordmenn er dobbelt så redde for terror nå som for ett år siden. Samtidig blir statsministeren nektet å sykle til jobben. – Dette viser bare at vi må bli enda reddere, sier politi og presse til oss naive idioter i Vagbladet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Prostituerte hetser russ i Bergen

  Foto: De prostituerte kjører sin egen versjon av De prostituerte i Bergen blotter seg for russen, roper sjikanerende ord som ‘smågutter’, ‘pøbel’ og ‘pappadalter’. Nå vil russen ta affære. – Dette må ta slutt. Har vi ikke krav på en utagerende, voldelig, støyende og destruktiv markering av at vi kanskje kommer til å stå på eksamen? spør russepresidenten retorisk.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bla bla Siv Jensen bla bla FrP

  Foto: Hva sier du? Finnes det FLERE partier?Siv Jensen bla bla bla bla Carl I. Hagen bla bla bla statsminister bla Siv bla bla bla Jensen bla bla bla regjering bla bla Hagen bla bla bla 2009 bla bla bla bla Siv Jensen bla bla bla Carl I. Hagen bla bla bla Jensen bla bla bla bla Siv bla bla bla mamma.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Per Egil Hegge eksploderte

  Foto: Hegge var i ferd med å innta sin lunsj på Teatercafeen da uhellet inntraff.Karl Johans gate måtte i formiddagstimene evakueres, etter at en spankulerende Per Egil Hegge hadde blitt så opprørt, rystet, forulempet og sjokkert over påstandene om at han er en arrogant klyse at han simpelthen eksploderte.

  [LES MER]

  Flattr this!