Slipp fangene fri, det er vår!

Foto: Alt for Norge.Det har vært en nydelig sommerdag i kongeriket Norge. Særlig for Vidar S. K. Rase (67) som hverken røyker, er homofil, kvinne eller mørkhudet. Vi har hygget oss over dagens nyheter sammen med Rase og en stor flaske dårlig sprit. Det er jo tross alt lørdag.

Nei til røyk på Bislett stadion

Se her da! utbryter Rase når han slår opp i Aftenposten. – Har du kjent den svettelukta som er på idrettsarenaer? Særlig når du må sitte tett innpå andre mennesker som ikke har vaska seg ordentlig… Ikke alle tåler svettelukt, må vite. Dessuten kan folk kanskje gå ut hvis de på død og liv må bruke billig parfyme? Eller hoste høyt midt under opplesningen av resultatlista? Eller slenge med leppa til dommer’n?

Rase har tatt konsekvensene av at andre folk stort sett irriterer ham med sin lastefullhet, og kjøpt seg 68′ flatskjerm og surroundanlegg. – Det er litt stusselig å sitte helt alene og se på fotballkamp, men til gjengjeld er det ingen som plager meg med de ufyselige uvanene sine, sier han. Selv bedyrer han at han ikke har noen.

Hudflettes for innvandrer-forslag

Snadder! kommer det fra Rase når han blar videre. Fremskrittsparti-politikeren Ulf Erik Nilsen har slikt et godt smil og glimt i øyet, og om han hadde hatt barn selv hadde de utvilsomt både snakket og skrevet perfekt riksmål. – Jeg synes vi kan ta fra dem ungene uansett, jeg, humrer Rase og skjenker ny karsk i koppen. – De kan jo bare lage flere!

Høyre-politiker krever FrP-opprydning

– Ai ai ai! kommer det fra Rase når han leser artikkelen om fyrrige Carl og fargeklatten Manuela. – Altså: Hvis det ikke HADDE vært noe muffens med svartinger, og da tenker jeg spesielt på kvinnelige svartinger, hvorfor er det så nøye for dem å si at det *hikk* IKKE er det da? Eller, altså, hvis det IKKE er sånn at… Øy! Nå prøver du å lure meg med sånn rettorikk!!! Erru homo, eller?

Bush ber Senatet forby homofilt ekteskap

– Åssen er’re egentlig, har røykere lov til å gifte seg? spør Rase, blank i blikket nå som vi har beveget oss utenriks. – Jeg har vært gift med kona mi i 35 år nå. Ja, vi spiser en del piller, vi har et ganske merkelig sex-liv, i helgene drikker vi uten å snakke til hverandre og barna våre er vaneforbrytere, men VI HAR I HVERT FALL HENHOLDSVIS INNOVER- OG UTOVERTISS!! Jeg mener, homser som gifter seg?

ER DET DA VIRKELIG INGEN GRENSER FOR HVOR LANGT DETTE SAMFUNNET KAN FALLE?

Flattr this!

Emneord: ,