Bønna: – Roffe sin skyld at ikke Hushovd vinner Touren!

Foto: Som vanlig når vi skriver om sport, slenger vi inn et eller annet bilde som har litt med sport å gjøre.Ikke bare har han kvittet seg med alle konkurrentene for så å kræsje i papp, bli urettferdig frastjålet poeng, få millioner av sympatierklæringer og dobbeltsider i avisen hver dag, stå godhjertet fram og tilgi dem som vil ham vondt, bli kåret til årets idrettsnavn av 10 norske leger og så videre, men på toppen av det hele har han endelig fått det han hadde aller mest lyst på.

Går bare for etappeseirer Hushovd uttalte etter å ha rast nedover på listene at han nå kun ville konsentrere seg om etappeseirene. Samtidig skal treneren for Costa Ricas fotballag – Alexandre Guimaraes – uttalt at han etter å ha blitt slått ut etter gruppespillet nå «bare ville fokusere på å sikre tredjeplassen». Dette fikk uventet mye mediaoppmerksomhet i hjemlandet, og selv om Costa Rica ikke er blant lagene på banen i bronsefinalen er det allikevel allmenn enighet i Thor Hushovds treningsleir om at Guimaraes’ innstilling er den eneste riktige. Dette tilgir jeg aldri! – Jeg skal vise dem at jeg kan sykle. Han derre Mækk Evvan er en skikkelig pingle, en feiging av dimensjoner. Og han andre? Han Boone eller hva han kaller seg? HA! LETT! Neste år skal jeg banke dem alle sammen, jeg trenger bare å få fjernet juryen, veien, pappen, konkurrentene, tilskuerne, oppoverbakkene ja også… skjønner? Og da, DA skal dere pinadø få noe å skrive om, for da…
Deretter geleides Hushovd, som ikke er fullt så godslig og jovial lenger, ut. Så skulle han altså allikevel få med seg en trøye fra årets Tour de France: Den hvite tvangstrøya. Relaterte saker: Du kunne sitte og trykke «Oppdater» i nettleseren din mens de syklet rundt og det kanskje begynte å regne!

Flattr this!

Emneord: , , ,