Kronologisk arkiv for juli, 2006

  Hevnen er søt som Jaffa-appelsiner

  Foto: Norsk Midtøsten-politikk har tatt en ny og spennende vending.En palestinsk gutt forsøkte å stjele en binders på Vestbredden tidligere i dag. Det utløste voldsomme hevnaksjoner fra israelske ungdommer som tilfeldigvis var i nærheten. – Så lenge palestinerne ikke har noen grenser for å stjele binders, vil ikke vi ha noen grenser. Overhodet. Dette sier en talsmann til Vagbladet.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vill panikk etter terror-tsunami!

  Foto: Her skjedde den ufattelige nestenkatastrofen. Tilfeldigvis kommer Dagbladet ut på samme planet.Hundr… TUSENvis av mennesker flyktet oppover fjellsidene i panikk etter at et høyt smell, bølger på opptil to meter og en umiskjennelig lukt av dårlig fyrverkeri rammet den indonesiske øya Java i formiddag. Og selv vant jeg et veddemål om hvem som først kunne skrive «TSUNAMI» i en overskrift igjen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Bønna: – Roffe sin skyld at ikke Hushovd vinner Touren!

  Foto: Som vanlig når vi skriver om sport, slenger vi inn et eller annet bilde som har litt med sport å gjøre.Ikke bare har han kvittet seg med alle konkurrentene for så å kræsje i papp, bli urettferdig frastjålet poeng, få millioner av sympatierklæringer og dobbeltsider i avisen hver dag, stå godhjertet fram og tilgi dem som vil ham vondt, bli kåret til årets idrettsnavn av 10 norske leger og så videre, men på toppen av det hele har han endelig fått det han hadde aller mest lyst på.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Dagbladet: Veibredden skyld i at Hushovd ikke vinner!

  Thor Hushovd lader opp til neste etappe.Frankrike (Vagbladet): Med alle konkurrentene vel forvart bak lås og slå, og etter lang og heltemodig oppbacking fra et samlet norsk pressekorps, lå det endelig til rette for norsk seier i Tour de France, dette sykkelløpet som er så fagert og langt og ikke minst bratt. Men det var før pappskilt og smalere veier.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi toer våre hender små

  Foto: - Norske politikere begynner nå VIRKELIG å ta tilbake kontrollen over næringslivet. Norske politikere vil på det aller instendigste oppfordre Stein-Erik Hagen til å vise samfunnsansvar ved å tenke litt mindre på penger og litt mer på… ting som ikke har med penger å gjøre. – Jeg hører ikke hva du sier, for jeg har øregangene stappfulle av ribbefett, sier Hagen i en kommentar.

  [LES MER]

  Flattr this!