Kronologisk arkiv for august, 2006

  Værmelding med langtidsvarsel

  Foto: I et arkivopptak leser Jostein Gaarders gudfar fra I vår nye, ukentlige spalte Værmelding med langtidsvarsel, vil den internasjonalt anerkjente værprofeten Jostein Gaarder, på herlig gammeltestamentlig vis, gi deg sine betraktninger angående den nordlige halvkules meteorologiske utsikter de nærmeste fem tusen år.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Utestengt fra medisin på livstid

  Foto: Studentene har lagt om både kosthold og vaner etter at de ble tatt på fersken løpende rundt på måfå.To unge kanadiske studenter er utestengt fra å drive med farmasi på livstid etter at de ble observert joggende rundt på universitetsområdet bedrivende noe som lignet på fysisk fostring. – Våre produkter er overhodet ikke forenlige med sport, uttaler direktør i legemiddelfirmaet AlkoSelters, dop.ing. Per Pille.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Droppet doping – ble verdensmester i alt

  Foto: Den tidligere helseministeren stilte opp for å gratulere Brynje, men måtte gå skuffet hjem igjen.Brynjar Brynje (27) inkasserte i en overraskende manøver i går kveld verdensmestertitlene i sykling, bryting, 100-meter, langrenn, kappgang, sportsfiske og bridge. – I morgen står resten for tur, smiler han lunt fra sitt hjem på Nesodden utenfor Oslo.

  [LES MER]

  Flattr this!