Kronologisk arkiv for september, 2006

  Vidar Kleppe tisser stående

  Illustrasjon: En skjematisk fremstilling av Vidar Kleppes tisseutvikling.Forhenværende Frp-politiker Vidar Kleppe har gjennom et langt liv eksperimentert seg frem til en stående tissestil. Men på den lange veien mot målet, har han vært innom de forskjelligste varianter av urinering.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Danner kosesirkel

  Det finnes viktigere ting her i livet enn fotball, minner Ketil Rekdal seg selv om. Han vet bare ikke hva.Etter at tidligere fotballtrener Morten Normark forklarte hvilket helvete trenere gjennomgår på jobben, har også en rekke andre trenere stått fram med sine groteske historier. Nå slår de seg sammen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Siv Jensen mistenkes for sjofelt drapsforsøk

  Nær-døden-opplevelse: Jens Stoltenberg på vei til jobben.Det Jens Stoltenberg trodde var en hyggelig «gratulerer med valgseieren»-gave fra Frp-formann Siv Jensen, viser seg i ettertid å være et ondskasfullt forsøk på å kvitte seg med en vrien politisk motstander.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Hegnar beklager

  Flere har vært svært bekymret for Hegnars mentale helse, men puster nå irritert ut.Mange var de som satt morgenkaffen i halsen da de i morges kunne lese i Kapital at redaktør Trygve Hegnar offentlig beklaget et utsagn. Nå kommer beklagelsen.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Slik husker vi 11 september!

  Den 11 september 2001 var en dårlig dag for Oddvar Brås markedsverdi. Fem lange år har gått siden terroranslagene mot USA, men vi er stadig like tørste på historier fra denne for oss alle svært spesielle dagen. Vagbladet har bedt et knippe personer i den norske offentligheten uttale seg om hvordan de opplevde den dramatiske formiddagen i 2001.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vagbladet lar seg provosere

  Foto: Kunstverket Så var det Høstutstilling igjen. Og som vanlig har vi i Vagbladets redaksjon valgt å legge vår årlige firmautflukt til Kunstnernes Hus. Vi har riktignok ikke gjennomført denne utflukten ennå, men vi har lest og hørt mer enn nok om årets utstilling til å la oss provosere kraftig.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Vi hater piggrokker!

  Ta den du: Børre Wobble øver seg på tortur av fisk.Tiden etter at den for oss nordmenn totalt ukjente krokodillejegeren Steve Irwin så meningsløst piggrokkdøde mandag formiddag, har vært tung. Grusomt tung.

  [LES MER]

  Flattr this!