Slik kan DU spare ti millioner!

Å, kom igjen... du klarer vel denne til middag? Foto: Flesh © by n8kowald

Selv om nordmenn aldri har brukt så lite av pengene sine på mat er det fortsatt penger å spare dersom man bare kjøper kjipt, billig og i store kvanta. Nyere nitide prissammenligninger utført av matematikere som bare fikk flesk og nøtter å spise under hele undersøkelsen viser at en kjernefamilie kan sitte igjen med opptil FLERE HUNDRELAPPER etter å ha betalt bensin, bompenger, snacks til barna i bilen samt tilbragt hele dagen på et stygt og glorete kjøpesenter på den andre siden av grensen.

 

 

Men hvordan kan jeg spare ENDA mer?

Nå sitter du sikkert foran flatskjermen med den svenske ostepopen i hånda og lurer på hvordan du kan få i deg enda mer proteiner for en enda billigere penge. Og svaret er: spis mer! Jo mer du kjøper i Sverige, og jo oftere du kjører, jo mer penger sparer du. Drikker du ikke på hverdager, sier du? En flaske om dagen gir kanskje hundre kroner i sparte polutgifter hvis du klarer å frakte den fra Sverige. Hvor ofte spiser du bacon? Bare tre ganger i uken? Øker du frekvensen til to ganger hver dag, og dobler porsjonen din, får du ikke bare et kledelig spekklag rundt midja som sparer deg strømutgifter til vinteren, du sparer også flere hundre kroner i uka sammenlignet med om du skulle kjøpt rått kjøtt i dyre, norske butikker!

Sett handelen i system! Få med deg venner og slektninger, kjøp en større bil, dra oftere til Sverige! Kutt ut alle de unødvendige pausene for å se på folket og/eller naturen, gi barna næring intravenøst i bilen så de slutter å mase om mat! Spis enda billigere, enda vondere mat! Vagbladets kalkulatoravdeling viser du at du på denne måten i løpet av et langt liv (vel, ikke SÅ langt med det kostholdet du er i ferd med å legge deg til) kommer til å spare opp mot TI MILLIONER KRONER! Det er vel litt av en gave til barna,i tillegg til at de kommer seg utenlands og får sett andre lands kultur får frisk luft hjem igjen?

 

Og husk: Det er bedre å være rik og død enn blakk og ulykkelig!

Flattr this!

Emneord: , , , , , , , , , , , , ,