Fra forbudslinje til kjempekupp!

Hvis du allerede har litt for mye penger og litt for dårlig fantasi kan vi anbefale Lego, som både stimulerer fantasien og er helt idiotisk dyrt. Til gjengjeld drukner du nesten garantert ikke i det. Foto: Speedboat © by Martijn vdS

 Vagbladet kommer maktesløse myndigheter til unnsetning og har løst problemet med å få menn i 40-årene til å forstå den smule risiko det innebærer å kjøre båt i 50 knop i mørket midt på natta, kav dritings, uten flytevest, i ukjent farvann, slippe rattet og gå til rekka for å tisse litt. For når sant skal sies står det ikke SPESIFIKT skrevet noe sted at dette er ulovlig? I stedet for å lage ett nytt forbud for hver idiotiske ting man kan finne på i båt i fylla, legger vi opp til en gigantisk reklamekampanje hvor folket blir opplyst om hva de faktisk kan SPARE ved å ikke utsette seg for FARE. Det rimer, jeg vet, jeg jobbet i reklamebyrå tidligere.

 

Nå kan DU få en milt som fortsatt fungerer!

Det eneste du trenger å gjøre for å benytte deg av dette vanvittige tilbudet, er å sitte i båten under hele overfarten. Slik unngår du å bli slynget ut i stor fart når båten må gjøre en krapp sving for å unngå et undervannsskjær ingen visste om siden ingen av dere egentlig har kjørt båt i dette farvannet før – dette kommer vi til i neste avsnitt. Du kan således fortsette å glede deg over din egne, personlige milt som renser blodet ditt for deg gratis 24 timer i døgnet. Tro meg, det ville blitt dyrt dersom du skulle ha betalt noen for å utføre denne oppgaven for deg.

Unngå 18 dager på sykehus – vær hjemme på terrassen i stedet, spar penger!

 Alle vet at kioskene inne på sykehus ofte er uforholdsmessig dyre, både når det gjelder f.eks. frukt og potetgull. Dersom du følger vårt enkle råd kan du unngå å havne på sykehus slik at du blir avhengig av å kjøpe dyr mat i kiosken, og heller være hjemme og spare opptil HUNDREVIS AV KRONER på å kjøre til Sverige og kjøpe ditt eget øl og potetgull. Her får du, bare denne uken, et av Vagbladets eksklusive triks for å unngå å havne på sykehus, helt gratis: Når jeg kjører båt et sted hvor jeg ikke er kjent er det lurt å kjøre ekstra sakte. Se der, verre var det ikke. Redaksjonen innbiller seg at det er hemmeligheter av denne typen man får tilgang til for eksempel i de innerste sirklene av scientolog-kirken – noe som forklarer hvorfor man så sjelden ser Tom Cruise kjøre veldig fort med båt midt på natta uten flytevest.

Bad så mange ganger du vil uten å betale ett øre for det!

Det er en kjent sak at nordmenn liker å bade. Nå kan du, ved hjelp av en enkel forholdsregel, bade så mange ganger du vil i løpet av sommeren: Husk flytevest når du er ombord i båt. Da unngår du den leie situasjonen hvor du bader ufrivillig i ett eller flere døgn før du blir funnet av redningsmannskapene og aldri kan bade mer i det hele tatt. Følger du derimot vårt enkle tips kan du fortsette å benytte deg av denne gratis ressursen så lenge du lever!

 

Vagbladet liker ikke å holde sine lesere for narr, og skylder å gjøre oppmerksom på at det er gratis å ligge på sykehus. Og ikke bare det: man får også tilgang til deilig mat, både varm og kald, samt enkelte utvalgte toalettartikler og fritt forbruk av skjorter, sengetøy, underbukser etc. Mange penger å spare, altså. Vi vil imidlertid la dette valget være opp til den enkelte leser, i liberalismens ånd.

Flattr this!

Emneord: , , , , , , , , , , ,