Avbrøt forhold for å fortsette ensliges kamp

Tollef (29) og Karoline (31) innså at de var fryktelig nære å bli småbarnsforeldre. Nå skiller de lag for å fortsette den bitre kampen hver for seg. Foto: couple on seine © by zoetnet

Ensliges landsforbund er møkka lei av å subsidiere barnefamiliene. Vagbladet tok en prat med et par som ikke nøyer seg med å syte, men som virkelig tar problemstillingen på alvor. – Vi følte at vi var i ferd med å undergrave saken ved vår oppførsel, og i tillegg ble vi selvfølgelig truet med eksklusjon fra Ensliges landsforbund siden folk observerte oss sammen til stadighet. Nok var nok på mange måter.

Tollef Solo (29) og Karoline Hopp (31) møttes ved en ren tilfeldighet under et årsmøte i Ensliges landsforbund for noen år siden. – Delegatene sitter vanligvis på hvert sitt rom for å ikke forpurre sin status som enslige under møtet, men jeg kolliderte med Karoline på kopirommet og det var kjærlighet ved første blikk, forteller Tollef.

 

Ting begynte å skli ut

 

Siden fulgte en kort og intens periode med noe fotarbeid hånd i hånd, kyssing ved enkelte anledninger og felles inntak av middag. – Ved én anledning overnattet vi også i samme rom, og det var da vi skjønte at vi virkelig var i ferd med å gå til sengs med fienden, så og si, ler Karoline. Etter dette valgte paret å avslutte forholdet for å heller bli gamle og bitre hver for seg.

– Vi holder kontakten på mail og Facebook, og leser hverandres leserbrev før vi sender dem til lokalavisene, men ikke noe mer enn det.  I det siste har vi også kommet i kontakt med flere forbundsfeller, blant annen foreningen for amputerte som er møkka lei av å alltid måtte kjøpe to sko og foreningen for anorektikere som er møkka lei av å subsidiere norsk landbruk.

– Ja, og ikke minst foreningen for enfoldige politikere som er møkka lei av å alltid måtte ha to tanker i hodet samtidig, avslutter Tollef før de to tidligere turtelduene gir hverandre et anerkjennende nikk og sykler avgårde i hver sin retning.

Flattr this!

Emneord: , , , , , ,