Carl I. Hagen vil ha spanjoler i bystyret

FrPs lokallag i Marbella avholder årsmøte. Foto: snapp3r / Flickr

Den friskt sagmuggduftende, manesjeoppsøkende – ja, vi vil trekke sirkusmetaforen så langt som til å si klovnen – Carl I. Hagen vil leie inn billige spanjoler til å bygge bredere veier her hjemme mens vi drar dit og drikker billig sprit. Samtidig viser det seg å være pokker så vanskelig å få tid til å dukke opp på møter i bystyret. På Vagbladets oppfordring har han nå slått sammen disse to dilemmaene og tenkt litt stort, slik det sømmer seg en ordentlig ordførerkandidat.

 

 

 

La spanske arbeidsledige styre Oslo kommune

 

– Vel har jeg tenkt mange store tanker og vært tildels langt forut for min tid, for eksempel fikk jeg rasistene til å stemme på meg lenge før de selv oppdaget at de var rasister, men dette må da være noe av det mest grandiose jeg har klekket ut siden brevet fra Mohammed Mustafa, knegger Hagen mens han sparker med foten. – Vi bytter simpelthen. Jeg og mine partifeller overtar husene der nede i Spania, de arbeidsledige spanjolene kommer hit og mottar godtgjørelse for bystyremøter de slipper å gå på, samtidig som de bor i billige brakker.

Et uventet problem

Vagbladet påpeker at det på denne måten vil bli færre spanjoler igjen til å klippe hår, servere drinker og utføre billig oppussing for nordmennene der nede i Spania. Men Hagen har som vanlig tenkt på alt, viser det seg: – Gi de ureturnerbare asylsøkerne jobb som frisører og bartendere. På den måten blir Norge kvitt en hel masse innvandrere, samtidig som vi kan garantere at de ikke blir torturert og drept mens de pusser skoene våre eller lager mat til oss der nede.

 

Med Carl Ivar sammen for Oslo, folkens!

Flattr this!

Emneord: , , , , , , ,