Finner de Kadhafi takket være Dagbladet?

Synske Siri

Foto: Kontorfellesskapet det annonseres for i Dagbladet. Den røde telefonen bak til venstre tilhører "ikke fullt så synske Tore", som etter at denne saken ble skrevet har blitt kastet ut på grunn av manglende inntjening (Phone Collection! © by tornatore)

Oppgjørets time i Libya tok en uventet vending i går kveld, da opprørsstyrkene kom over et gammelt eksemplar av Dagbladet. Her var det nemlig, blant mange fine fargebilder og viktige debatter, en annonse for synske Siri («bruker tarot, magi og ønskekvist»).

– Vi er villige til å prøve alt, og synes denne nye muligheten høres veldig interessant ut. Som en ekstra bonus har alle gutta i opprørsstyrkene nå fått lest Dagbladets nye torsdagsmagasin, og her får de denne uken flotte tips om hva som gjelder av beskyttende krem når du er ute og skyter i sola. Dessuten en flott artikkel om hvordan man får den beste sexen – noe å tenke på før de skal møte de 72 jomfruene! – og en hel side med stygge plastikkting til mange hundre kroner som de kan dekorere teltene sine med. Ah, som de vestlige verdiene kan friste en stakkars frihetskjemper, sier lederen for opprørshæren.

Etter å ha skumlest TV-programmet og løst sudokuen grep opprørerne sporenstreks sjansen og ringte 82912800 (fra 29,90 per minutt, fra mobiltelefon gjelder egne takster). Der traff de synske Siri, som straks «så» hvor Kadhafi oppholdt seg: – På et mørkt sted, enten under eller over bakken… eller vent. Jeg ser et lys! Han er i landet. Eller har han reist utenlands? Alt står klart for meg, hevdet hun. Senere, da Vagbladet forlot stedet, hadde utgiftene for telefonsamtalen kommet opp i 100.000 dollar. Det var på dette tidspunktet klart at Kadhafi oppholder seg «på et sted der svært få kan se ham».

Flere land har i det siste signalisert at de er villige til å gjenåpne Kadhafis bankkonti i utlandet, som inneholder tildels betydelige midler.

Det spørs om akkurat DET er så lurt, siden det i samme Dagbladet nå også – etter noen års pause – endelig har blitt stuerent med sexannonser igjen («Flørtepraten – Norges groveste», fra 29,90 per minutt, fra satelitt-telefon i Libya gjelder HELT egne takster).

Flattr this!

Emneord: , , , , ,