Kronologisk arkiv for august, 2011

  Finner de Kadhafi takket være Dagbladet?

  Synske Siri

  Foto: Kontorfellesskapet det annonseres for i Dagbladet. Den røde telefonen bak til venstre tilhører "ikke fullt så synske Tore", som etter at denne saken ble skrevet har blitt kastet ut på grunn av manglende inntjening (Phone Collection! © by tornatore)

  Oppgjørets time i Libya tok en uventet vending i går kveld, da opprørsstyrkene kom over et gammelt eksemplar av Dagbladet. Her var det nemlig, blant mange fine fargebilder og viktige debatter, en annonse for synske Siri («bruker tarot, magi og ønskekvist»).
  [LES MER]

  Flattr this!


  Carl I. Hagen vil ha spanjoler i bystyret

  FrPs lokallag i Marbella avholder årsmøte. Foto: snapp3r / Flickr

  Den friskt sagmuggduftende, manesjeoppsøkende – ja, vi vil trekke sirkusmetaforen så langt som til å si klovnen – Carl I. Hagen vil leie inn billige spanjoler til å bygge bredere veier her hjemme mens vi drar dit og drikker billig sprit. Samtidig viser det seg å være pokker så vanskelig å få tid til å dukke opp på møter i bystyret. På Vagbladets oppfordring har han nå slått sammen disse to dilemmaene og tenkt litt stort, slik det sømmer seg en ordentlig ordførerkandidat.

  [LES MER]

  Flattr this!


  Revisor går rettens vei for å bli innkjøpt

  Elg i solnedgang (C) 2011 Nerd Oddrum

  Det er tegningen «Blomst i solnedgang (med elg)» Oddrum siden 1987 har prøvd å få Nasjonalmuseet til å kjøpe inn. (C) 1987 Nerd Oddrum, gjengitt uten tillatelse.

  Rettssaken mellom statsautorisert revisor Nerd Oddrum og Nasjonalmuseet startet i Oslo tingrett i dag. Revisoren har siden 1987 forsøkt å få Nasjonalmuseet til å kjøpe inn «Blomst i solnedgang (med elg)», uten å lykkes. Nå mener han seg forfulgt og tråkket på av kunstmiljøet, og har valgt å gå rettens vei for å få aksept for sin kunstnersjel. – Vil den norske stat ved Nasjonalmuseet kanskje drive meg inn i primtall og koffeinmisbruk? spør en kampklar Oddrum, for anledningen kledd i grå bomullsgenser, svarte høyvannsbukser og hentesveis.

  [LES MER]

  Flattr this!