Armstrong: – Kødda! Har ikke ikke dopet meg allikevel

perfekt

Heiberg i tidlige år, da han oppdaget at kyr også produserer melk.

Amatørfarmasøyt og omreisende i plastarmbånd Lance Armstrong tilstår nå at han ikke kunne dy seg for å bløffe enda en gang om dopingbruken sin. – Da jeg tilsto utstrakt dopingbruk hos Oprah var det bare en spøk. Jeg har selvfølgelig aldri knasket piller og satt sprøyter, ei heller manisk slurpet i meg blodposer fulle av mitt eget blod for å klatre på resultatlistene, sier Armstrong. Men det vet ikke Gerhard Heiberg om han skal tro noe på..

Svekket troverdighet

Heiberg mener omsider at Armstrong nå er tatt i løgn så mange ganger at han begynner å fremstå som lite troverdig. – Når han nå sier at han har dopet seg i alle de år, blir jeg skeptisk. Mest fordi jeg er veldig glad i det bildet oppe i hodet mitt av toppsyklister som bruker kosttilskudd, gir til fattige og alltid er i seng før klokka 9. Så lenge man lukker øynene ser man aldri noe til doping i idretten – det vet jeg av erfaring. Jeg tipper at Lance Armstrong aldri har gjort noe galt i det hele tatt, han bare liker å tulle og tøyse med oss. Han har jo løyet så mange ganger før – hvorfor skal vi tro ham nå når han sier at han har dopet seg i alle de år? Eller sa han at han ikke hadde det? Huff, nå ble jeg usikker.

Kjøp armbånd!

For å hjelpe Armstrong på beina igjen og dekke utgiftene hans til å betale tilbake penger han aldri skulle ha fått, lanseres nå det nå en serie nye armbånd, hjelpeorganisasjoner, penner, glass og andre effekter med bilde av den store helten.

– Jeg snakket med Armstrong, og han lovte meg at alle inntektene skulle gå til veldedighet. For en mann! avslutter Heiberg mens to juniorspillere i fotball setter sprøyter på hverandre bak ryggen hans.

Flattr this!

Emneord: , , , , , , , , , ,