Folk strømmer til nytt alternativ til alternativ medisin

Fastlege

Slik ser det nye tilbudet «fastlege» ut.

Det nye behandlingstilbudet «fastlege» brer nå om seg som en farsott, etter at mange i det alternative medisin-miljøet lenge har ønsket seg et alternativ til sine egne alternative behandlingsmetoder. – Jeg har aldri vært så frisk som etter at jeg begynte hos «fastlege», er gjennomgangstonen blant dem Vagbladet har hatt telepatisk kontakt med.

Blir for mainstream

En rekke alternativbehandlere har i det siste uttrykt bekymring for at det alternative ikke lenger er alternativt nok, og at bransjen trenger å få ny inspirasjon og bevege seg i nye retninger. – «Fastlege» var noe nytt og friskt, og forsøk vi har gjort viser at «fastlege» faktisk ØKER effekten av vår alternative behandling. For eksempel vil pasienter som oppsøker «fastlege» i tillegg til å gjennomgå auraterapi oftere bli kurert for influensa – og hva forteller ikke DET oss om effekten av auraterapi? spør lederen av Foreningen for Alternativer til Standard Telekinetisk Leging av Ekle og Gresselige Enkeltlidelser (FASTLEGE), Hildegunn Healing retorisk.

Så lenge det virker for deg

– Ta denne bergkrystallen som er kokt i eteriske oljer siden 1975, helt sant. Så legger du den under hodeputa, og så tar du bare denne lille pillen som heter Paracet i tillegg, sier «fastlege» mens hun kjemper for å ikke bryte ut i latter. Dagen etter treffer vi en lykkelig pasient med fornyet tro på alternativer til alternativ medisin: – Bergkrystallen virket! Takket være den kunne jeg ta Paracet og bli kvitt smertene jeg hadde.

En annen som er overbevist er Tor Dose (47) fra Hadeland. Han har hatt en grøt av urter, bønnespirer og russisk rulletobakk liggende i garasjen i fem måneder. I løpet av denne tiden har han gjennomgått bypassoperasjon, levertransplantasjon, rekonvalesens og opptreningsopphold. – Hadde det ikke vært for urtene, bønnespirene og den russiske rulletobakken – i kombinasjon med «fastlege» og det andre tilbudet «sykehus», hadde jeg aldri blitt frisk, stråler Dose.

Veien videre

De alternative leter nå etter nye og enda mer alternative behandlingsmetoder, og både «antibiotika», «krykker» og «fuktighetskrem» er til vurdering. Mer kjente metoder som «frisk luft», «mosjon» og «hvile» ble forkastet, da det kommersielle potensialet foreløpig anses som alt for lavt.

– Det er egentlig ikke så viktig for meg hva jeg blir frisk av, så lenge det er noe nytt og banebrytende som ingen har prøvd før, avslutter Tor Dose mens han setter en insulinsprøyte med den ene hånden og svinger en pendel rolig foran ansiktet sitt med den andre. – Pendelen virker mot diabetes, det har «fastlege» sagt!

Flattr this!

Emneord: , , , , , , , , , , , , , ,