Freddy (44) forut for sin tid: Misfornøyd med den neste regjeringen

Freddy Himlen til Vagbladet

Freddy Himlen (44) mener politikerne burde ha laget en bedre pizza, med mer kjøtt, og billigere, og delt i enda flere biter.

Bare timer før vi for femtende gang kan lese i alle landets medier at NÅ, nå skal vi få vite at de vi har lest om i mange dager allerede faktisk blir statsråder, kommer Freddy Himlen (44) med en brannfakkel: Han er allerede mektig skuffet over den neste regjeringen.

Holder ikke mål

– Det var når jeg satte meg ned og tenkte over hva den neste regjeringen kommer til å love, og i hvor stor grad dette kommer til å bryte med mine egne forventninger, at jeg kom til denne konklusjonen, sier Himlen på en litt skurrete telefonlinje fra hytta på fjellet. Han beklager den dårlige telefonlinja, men sier at han allerede har byttet mobilleverandør fra Telenor via Netcom til Chess, så tilbake til Netcom, Telenor, Netcom, Chess og til sist Telenor – alt i et forsøk på å få bedre dekning, lavere kostnader, billigere telefon og gratis data ut året.

– Jeg leste en bok der det sto at alt var mulig bare man ønsket seg det nok og tenkte positivt. Men jeg har ikke fått noen ting. Jeg ønsker meg fortsatt alt, men er bare negativ. Da blir jeg ikke så lett skuffet, understreker Himlen.

Ikke første gang

Også tidligere har Himlen markert seg som en pionér innen politisk skepsis. I 1999 spådde han at krigen mot terror kom til å føre til mindre til eldre og uføre i Norge, og allerede i 2003 var han skeptisk til det rød-grønne regjeringsprosjektet. Siden har han så sent som i 2010 kritisert statsbudsjettet for 2013, før han nå altså på sin egen blogg går så langt som å uttrykke misnøye med den kommende regjeringen.

– Det er ingen ting som er så konstruktivt som å alltid være misfornøyd, sier Himlen. – Da står du fritt til å forme dine egne forventninger, og skulle du mot formodning ta feil og faktisk BLI fornøyd så er det jo bare å justere forventningere oppover til neste korsvei.

Flattr this!

Emneord: , , ,